Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τον πρώην μου έχουμε γίνει κολλητοί - Είναι φίλοι και με τον σύντροφό μου»
Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/4) η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε με το Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Ο παρουσιαστής του ANT1 θέλησε να ξεκινήσει τη συνέντευξη ρωτώντας για τις εξελίξεις στα προσωπικά της και τον άνδρα με τον οποίο τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι.

«Είμαστε ένα χρόνο μαζί! Είναι chef εξωτερικών καταστάσεων, μαγειρεύει πάνω από τη φωτιά», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας για τον σύντροφός της και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Πάμε παντού μαζί, δεν μας έχει πάρει κανείς χαμπάρι (φωτογράφος – δημοσιογράφος) αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα είχε και πρόβλημα. Αν η σχέση είναι επίσημη και καλά δομημένη, εγώ δεν έχω πρόβλημα».

 

 

Επιπλέον, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε και σε ερώτηση για τις σχέσεις που έχει με τον πρώην σύντροφό της λέγοντας:

«Με την πρώην σχέση μου, με τον Γιάννη έχουμε γίνει κολλητοί, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι φίλοι και με τον Πάνο».

 

 

Όσον αφορά την πρώτη συνάντηση με τον σύντροφό της αποκάλυψε:

«Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στα Γιάννενα, μένει μόνιμα εκεί. Θέλω και τον χώρο μου, θέλω και τον χρόνο μου. Δεν είμαι και η κλασική γυναίκα. Είναι cool, ωραία, χαλαρά! Πήγα για το Tedx στα Γιάννενα και ήταν και αυτός ομιλητής και γνωριστήκαμε και πολύ φυσιολογικά – μη σου πω πιο φυσιολογικά από ποτέ στη ζωή μου – είμαστε από τότε μαζί! Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στα μαγευτικά Ιωάννινα, στη λίμνη».

Ακόμη, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στα Γιάννενα είπε:

«Εννοείται θα μπορούσα να ζήσω στα Γιάννενα. Μέχρι τα 18 μου έζησα στη Θήβα και αν βρίσκω κάτι με ενδιαφέρον, δεν με αφορά ο τόπος, δεν θέλω να πηγαίνω πια Αθήνα, την έχω χορτάσει. Έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε πάει μπουζούκια, συναυλίες, είμαι πλήρης, αρκεί να βρίσκω κάτι να κάνω, δεν μπορώ να κάθομαι, αυτή είναι η τρέλα μου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;