Τροχαίο για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Ο οδηγός από πίσω μου έπεσε πάνω μου χωρίς να φρενάρει»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Δευτέρας (24/4).

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Την είδηση έκανε γνωστή το μοντέλο μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, η ίδια μοιράστηκε και ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους από το σημείο του ατυχήματος.

Όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της:

«Λίγο ζαλισμένη από το ατύχημα αλλά όλα καλά. Δεν είμαι στο νοσοκομείο, έχω μια δουλειά που πρέπει να τελειώσω»

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Ιερά Οδό, όταν ΙΧ συγκρούστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος που οδηγούσε το γνωστό μοντέλο, όσο εκείνη ήταν σταματημένη σε φανάρι.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά από λίγο ώρα μοιράστηκε και ένα βίντεο μέσα από το Instagram στο οποίο περιγράφει το πως έγινε το τροχαίο ατύχημα. Όπως αναφέρει στο εν λόγω βίντεο:

«Ήμουν σταματημένη στο φανάρι και ο οδηγός από πίσω μου έπεσε χωρίς να φρενάρει. Βγήκε και έπεσε πάνω μου, το αμάξι του έγινε ολική (καταστροφή), το δικό μου έχει ζημιές στον προφυλακτήρα.

Εκείνη την ώρα ήταν και ένα περιπολικό εκεί, αμέσως βγήκα από το αυτοκίνητο και πήγα λίγο δεξιά – αριστερά γιατί μου ερχόταν να κάνω εμετό. Ήθελαν να με πάνε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αλλά είπα όχι.

Αν δεν φορούσα ζώνη θα είχα βγει από το παρμπρίζ. Κάνω τον σταυρό μου. Λίγο το κεφάλι και ο αυχένας μου πονάνε από το τράνταγμα. Δεν πήγα ωστόσο στο νοσοκομείο, προτίμησα να συνεχίσω τις δουλειές μου. Θα πονάω 2-3 μέρες σίγουρα.

Μείναμε για κανένα δίωρο μετά, όπου και είχα συνεχή επικοινωνία με τον οδηγό. Ο άνθρωπος χτύπησε στο τιμόνι, έπεσε πάνω μου χωρίς φρένα και όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του καταστράφηκε»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
FT
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
FT
1 - 4
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;