Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκινητικό γκράφιτι στη μνήμη του στο Γυμνάσιο που φοίτησε
Στο σημείο βρέθηκε η σύζυγος του, Δώρα Τσαμπάζη, μαζί με τα δύο τους παιδιά και σε ανάρτησή της ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη για το έργο του.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022, μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε με μία σπάνια μορφή καρκίνου. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο, με τον κορυφαίο Ολυμπιονίκη του tae-kwon-do να αφήνει πίσω του τη σύζυγο, Δώρα Τσαμπάζη, αλλά και τα δύο τους παιδιά.

Ο καλλιτέχνης, Μάριος Σιμόπουλος δημιούργησε ένα συγκινητικό γκράφιτι -αφιερωμένο στον αείμνηστο Αλέξανδρο Νικολαΐδη- το οποίο κοσμεί τον τοίχο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Σταυρούπολης, από όπου αποφοίτησε το 1997 ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Tae-Kwon-Do.

Στο σημείο βρέθηκε η σύζυγος του αείμνηστου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, μαζί με τα δύο τους παιδιά και σε ανάρτησή της ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη για το έργο του.

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;