Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα καλύτερα τρέιλερ από νέες σειρές και ταινίες που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με νέα τρέιλερ από ταινίες και σειρές τις οποίες αναμένεται να απολαύσουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Από την δέκατη ταινία της σειράς ταινιών «Fast», την επιστροφή ενός franchise τρόμου που είχε ξεχωρίσει, μέχρι ένα ακόμα τρέιλερ για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες (και πολυσυζητημένες) σειρές του HBO.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Ταινίες

Fast X

Το νέο τρέιλερ για τη δέκατη ταινία του «Fast and Furious» μας προετοιμάζει για τρελή δράση, απίστευτα stunts με αμάξια, αλλά και τη διαμάχη του Vin Diesel με τον κακό που θα υποδυθεί ο Jason Momoa. Επίσης, βλέπουμε και την είσοδο της Brie Larson στο δημοφιλές franchise.

Insidious: The Red Door

Η οικογένεια Lambert επιστρέφει μετά τις πρώτες δύο ταινίες του franchise τρόμου. Αυτή τη φορά, ο Patrick Wilson, πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Monster

Ο Χιροκάζου Κόρε-Έντα, σκηνοθέτης του «Shoplifters», είναι ένας από τους πιο δημοφιλής και καλύτερους σκηνοθέτες της Ιαπωνίας και επιστρέφει με μία νέα ταινία. Η επόμενη σκηνοθετική δουλειά του θα προβληθεί στο Φεστιβάλ των Καννών.

The Boogeyman

Ακόμα μία ταινία τρόμου έρχεται από τη Universal. Η νέα ταινία βασίζεται σε ένα short story του Stephen King και ακολουθεί την ιστορία μιας 16χρονης κοπέλας και της αδερφής της, οι οποίες είδαν τον θάνατο της μητέρας τους από τον μπαμπούλα. Ο πατέρας τους, ένας ψυχολόγος, έχει μια συνάντηση με έναν απελπισμένο ασθενή στο σπίτι τους.

White Bird

Ο Marc Forster επιστρέφει με μία νέα ταινία με πρωταγωνίστριες την Gillian Anderson και την Helen Mirren. Η ταινία βασίζεται στο graphic novel της R. J. Palacio και λειτουργία ως spin-off και prequel της γλυκιάς επιτυχίας «Wonder».

Σειρές

The Idol

Ο The Weeknd συνεργάζεται με τον δημιουργό του «Euphoria» και μας βάζουν στα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας. Η πολυαναμενόμενη σειρά έχει ως πρωταγωνίστρια την Lily-Rose Depp, κόρη του Johnny Depp, ως μία φιλόδοξη ανερχόμενη pop star.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

All The Light We Cannot See

Στις 2 Νοεμβρίου έρχεται στο Netflix μία νέα σειρά με τους Mark Ruffalo και Hugh Laurie. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο που μας μεταφέρει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

FUBAR

Ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στην τηλεοπτική δράση μέσα από τη νέα σειρά του Netflix, στην οποία υποδύεται έναν πράκτορα της CIA.

Lessons in Chemistry

Η Brie Larson πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Apple TV+. Το νέα δράμα της streaming πλατφόρμας επικεντρώνεται σε ένα σόου μαγειρικής.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;