Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με προτάσεις για ταινίες και σειρές. Το μενού έχει κάτι για όλους από horror ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις, πολιτικά δράματα μέχρι την επιστροφή αγαπημένων ηρώων από τα παιδικά μας χρόνια.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Evil Dead Rise

Η νέα ταινία του κλασικού franchise που δημιουργήθηκε από τον Sam Raimi υπόσχεται ακόμα περισσότερο τρόμο, αλλά και στοιχεία gore. Μια γυναίκα επισκέπτεται ύστερα από καιρό την αδερφή της και μητέρα τριών παιδιών, όταν ένας σεισμός απελευθερώνει ένα διαβολικό πνεύμα που απειλεί να τους κυριεύσει. Οι φίλοι του τρόμου είναι σίγουρο πως θα απολαύσουν μία ταινία από τις καλύτερες του είδους. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως είναι για γερά νεύρα και… στομάχια!

Άρρηκτος Δεσμός

Ο Guy Ritchie αφήνει για λίγο στην άκρη τη φλασάτη αφηγηματική για κάτι πιο ρεαλιστικό και ωμό. Προς το τέλος του πολέμου στο Αφγανιστάν, ο Αμερικανός λοχίας Τζον Κίνλι και ο Αφγανός διερμηνέας του Αχμέντ πέφτουν σε ενέδρα. Ο πρώτος τραυματίζεται και ο δεύτερος πρέπει να τον κουβαλήσει για περισσότερα από 100 χιλιόμετρα σε εχθρικό έδαφος μέχρι να επιστρέψουν στη βάση τους. Ο Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστεί σε μία ταινία που υμνεί αμερικανική υπεροχή. Νομίζω πως από το τρέιλερ γνωρίζεις ακριβώς τι θα δεις και αν θα σου αρέσει ή όχι.

Saint Omer

Μια συγγραφέας αρχίζει να αμφισβητεί τα «πιστεύω» της, καθώς παρακολουθεί τη δίκη μιας νεαρής αφρικανικής καταγωγής, η οποία κατηγορείται ως υπεύθυνη για το θάνατο της δεκαπέντε μηνών κόρης της. Μία σύγχρονη «Μήδεια» έρχεται από τη Γαλλία. Η ταινία ήταν η επιλογή της χώρας για τα Όσκαρ 2023 και έφθασε στη βραχεία λίστα της Διεθνούς Ταινίας, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα. Ωστόσο, η ταινία, που κέρδισε Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, είναι από τις ταινίες που πρέπει να δεις.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

Το Netflix αναβιώνει την παιδική μας ηλικία ενώνοντας ξανά του Power Rangers του 1993 σε μία νέα περιπέτεια. Πρόκειται για ένα νοσταλγικό special, που ακολουθεί τη σειρά στην οποία βασίστηκε και δεν παίρνει τον εαυτό του καθόλου σοβαρά. Αν θέλεις, λοιπόν, ένα ταξίδι στην παιδική σου ηλικία είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Σειρές

The Diplomat

Η Keri Russell επιστρέφει στο πολιτικό δράμα μετά το εξαιρετικό “The Americans”. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως μία διπλωμάτισσα καριέρας που αποκτά νέο ρόλο ως πρέσβειρα στο Λονδίνο. Κάτι το οποίο έχει τεράστιες συνέπειες στη δουλειά και την προσωπική της ζωή. Παράλληλα, στο παρασκήνιο εκτυλίσσεται μια διεθνής κρίση. Δημιουργός της σειράς είναι η Deborah Cahn, η οποία έχει λάβει μέρος ως σεναριογράφος σε πολιτικά θρίλερ όπως το “The West Wing” και το “Homeland”.

Dead Ringers

Η ταινία του 1988 από τον David Cronenberg διασκευάζεται για την τηλεόραση και αυτή τη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε δύο γυναίκες τις οποίες υποδύεται εξαιρετικά η Rachel Weisz. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται δύο ασυνήθιστα δεμένες δίδυμες αδελφές γυναικολόγων, την Beverly και την Elliot Mantle.

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;