Αλέξης Γεωργούλης: Νέες καταγγελίες στο προσκήνιο - Με πολιτική χροιά η υπερασπιστική γραμμή του
Ο Αλέξης Γεωργούλης αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του

Ο Αλέξης Γεωργούλης απασχολεί εδώ και λίγες ημέρες τη δημοσιότητα μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Από την αρχή της θητείας του Αλέξη Γεωργούλη στο Κοινοβούλιο τουλάχιστον πέντε άτομα που εργάστηκαν στο γραφείο του αποχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ λόγω της κακής συμπεριφοράς του.

«Υπήρξε καταγγελία σε αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για εργασιακή κακομεταχείριση από συνεργάτη του περίπου στην αρχή της θητείας του. Έβριζε και είχε εξάρσεις», αναφέρει μία μαρτυρία, που επικαλείται η ΕΡΤ.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης έμαθε την ύπαρξη της καταγγελίας την Παρασκευή 14 Απριλίου»

Οι δικηγόροι του με νέα δήλωσή τους χθες, επέμειναν ότι «Στις αρχές Απριλίου του 2023, ο Αλέξης Γεωργούλης έμαθε έκπληκτος, με αφορμή την αίτηση άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, ότι η κυρία Χρονοπούλου είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του κατηγορώντας τον για ασελγείς πράξεις που φέρεται να έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2020 στις Βρυξέλλες. Οι ισχυρισμοί αυτοί αμφισβητούνται επισήμως. Ο κ. Γεωργούλης αντικρούει τις κατηγορίες της κ. Χρονοπούλου από κάθε άποψη.»

Σημείωσαν μεταξύ άλλων ότι «Ο κ. Γεωργούλης και ο συνήγορός του δεν είχαν πρόσβαση στο φάκελο και δεν θα γίνει κανένα περαιτέρω σχόλιο σε αυτό το στάδιο» ενώ έκαναν αναφορά και στην περίοδο που είδε το φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη καταγγελία, κάνοντας αναφορά στην προεκλογική περίοδο.

«Εμπιστεύεται πλήρως τις βελγικές αρχές για την αποκάλυψη της αλήθειας. Ζήτησε να κληθεί από τις ανακριτικές υπηρεσίες προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις του. Παραμένει σε αναμονή αυτής της κλήσης και στη διάθεση των βελγικών αρχών και ελπίζει ότι αυτό θα γίνει το συντομότερο δυνατό» σημειώνει η δικηγόρος του Olivia Venet.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με την ακριβή ημερομηνία, ο κ. Γεωργούλης έμαθε την ύπαρξη της καταγγελίας την Παρασκευή 14 Απριλίου (ημερομηνία της επιστολής σχετικά με την άρση της ασυλίας του)» αναφέρεται στη νεότερη ανακοίνωση της δικηγόρου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;