Παναγιώτα Βλαντή για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα»
«Με τον Αλέξη δουλέψαμε μαζί, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι.» - Τι είπε για Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (20/4) καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό». Έτσι, με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη αναφέρθηκε και σε όσα που έχουν καταγγελθεί για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη κάνοντας μάλιστα μερικές αποκαλύψεις…

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, η Παναγιώτα Βλαντή είπε τα εξής:

«Όταν βγήκα στη δουλειά πιτσιρίκα, μετά από αυτό που είχα πάθει, το δεύτερο πράγμα που έμαθα ήταν για τον συγκεκριμένο από κυρία γνωστή πρωταγωνίστρια. Μου είχε πει τι της είχε κάνει, πόσο πολύ άσχημα της είχε φερθεί. 

Δεν είναι απλώς μια σπρωξιά, έχει κάνει πολύ άσχημα πράγματα στον κόσμο. Απλώς είχαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν κάποιοι. Αν έβγαιναν όλοι, θα ξέραμε περισσότερα. Δεν είναι η σπρωξιά, είναι ότι είσαι δύο ώρες επάνω και είσαι όμηρος του άλλου. Μάλλον έχουμε δώσει περισσότερη αξία στο πρόσωπο, παρά στις πράξεις του, έχουμε τη νοοτροπία να ξεχνάμε».

Επιπλέον, μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε:

«Μετά μάθαμε για τον Φιλιππίδη, μάθαμε για τον Λιγνάδη… Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα για βιασμούς, ήξερα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Οι βιασμοί ήταν κάτι με το οποίο έμεινα άφωνη, δεν το περίμενα. Αισθάνομαι για τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως αισθανόμουν και παλιά. Ήξερα τι είναι και δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία, δεν θα ήθελα να ξαναβγεί στη δουλειά κανένας από αυτούς. Παρακαλώ τον κόσμο να δώσει την απάντησή του, γιατί φοβάμαι ότι στη δουλειά μας πολλοί θα τους στηρίξουν. Ήταν γνωστό στη δουλειά, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Όλοι το ξέραμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiota Vlanti (@panagiotavlanti_official)

Επιπλέον, η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε και στον Αλέξη Γεωργούλη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν για τη σειρά «Αστυνόμος Μπέκας».

«Εξεπλάγην. Με τον Αλέξη δουλέψαμε μαζί, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, έχω πάρει θέση σε αυτό, ήμουν κι εγώ μία από εκείνες που είχα βγει για το #MeToo, έχω παροτρύνει γυναίκες και άνδρες να μιλήσουν, είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή.

Ναι μεν δουλεύεις με κάποιον και είναι εντάξει, όταν μίλησα κι εγώ, άκουγα να λένε “αυτός που λέει η Παναγιώτα, ή η Τζένη Μπότση, ή Ζέτα Δούκα, είναι καλός άνθρωπος, είναι ταλαντούχος”. Ναι και; Όποιος είναι ταλαντούχος, πρέπει να ‘ναι και καλός άνθρωπος. Το ξεχνάμε; Έτσι αδικούμε τους πραγματικά ταλαντούχους και τους πραγματικά καλούς ανθρώπους. Είναι ευαίσθητο το θέμα», είπε η Παναγιώτα Βλαντή αναφερόμενη στον Αλέξη Γεωργούλη και γενικότερα τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Στη συνέχεια, η Παναγιώτα Βλαντή πρόσθεσε:

«Ο ίδιος ξέρει τι έκανε και τι δεν έκανε. Από την άλλη δεν μπορούμε να ακυρώσουμε και μία γυναίκα. Είπαν ότι βγήκε μετά από 4 μήνες και γιατί τώρα, το άκουσα κι αυτό. Εμένα μου πήρε 15 χρόνια να μιλήσω, και η οικογένειά μου δεν το ήξερε. Εγώ για να βγω να μιλήσω, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έπρεπε να το μάθει ο άνδρας μου, η οικογένειά μου, ο πατέρας μου. Μη βγαίνουμε να λέμε τέτοια πράγματα και ειδικά όταν τα ακούμε από γυναίκες». 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;