Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη: «Έκανα λάθος, έχω ζητήσει συγγνώμη»
«Δείτε εκείνο το πρωτοσέλιδο τι γράφει και γι’ αυτό εγώ παρασύρθηκα από την πολιτική μεριά του. Μιλάει για χοντρή συνωμοσία εκεί, δείτε το»

Τη δική της απάντηση στο κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτησή της στο Twitter έδωσε η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, μίλησε στην εκπομπή T-Live.

Η κυρία Βαρέλη, με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, δημοσίευσε ένα αιχμηρό tweet κατά της καταγγέλλουσας, το οποίο στη συνέχεια διέγραψε.

«Έκανα λάθος, το έχω πάρει πίσω, το έχω κατεβάσει και έχω ζητήσει συγγνώμη», δηλώνει στο T-Live η Ζωή Βαρέλη. «Η ανάρτηση αυτή έγινε για πολύ λίγη ώρα, παρασυρμένη, όχι από τον κεντρικό του τίτλο αλλά τώρα… μην αναλύσω. Παρασύρθηκα, όχι από αυτό που έλεγε μπροστά, τι έλεγε ούτε το πρόσεξα. Εκεί πέρα που αναφερόταν στο “εκβιαζόμενο δουλάκι”. Με αυτήν την έννοια, αλλά λάθος μου, τελείωσε», συμπληρώνει.

«Δείτε εκείνο το πρωτοσέλιδο τι γράφει και γι’ αυτό εγώ παρασύρθηκα από την πολιτική μεριά του. Μιλάει για χοντρή συνωμοσία εκεί, δείτε το λοιπόν», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς είμαστε πάντα με τα θύματα. Η απλή σκέψη λέει ότι έναν μήνα πριν από τις εκλογές, αυτό κάτι υπονοεί όταν παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη. Όμως πάντα με τα θύματα, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εγώ σε αυτήν την ανάρτηση, με παρανόησαν. Τι να κάνω τώρα, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο», καταλήγει η Ζωή Βαρέλη.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;