Υπόθεση Γεωργούλη: Νέα δήλωση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ - «Καταδικάζουμε... αλλά αν είναι στημένο πριν τις εκλογές;»
Άλλη μια υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, αφήνοντας υπόνοιες για «στημένο γεγονός πριν τις εκλογές»

Μετά την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφιας με το ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, άλλη μια υποψήφια βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμο στο Facebook, αφήνοντας υπόνοιες για «στημένο γεγονός πριν τις εκλογές».

Ο λόγος για την Αναστασία Γαϊταρτζή, που βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης και η οποία τόνισε στην ανάρτησή της πως «πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;».

Η Νέα Δημοκρατία τοποθετήθηκε και για τις δύο αυτές περιπτώσεις, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό στοιχείο» του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά: «Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό τύπο!

Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει «στημένο γεγονός».

Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο».

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1 
 2