Demy: «Η τελειομανία είναι μεγάλος εχθρός της προόδου»
«Το OCD που έχω συνδέεται πάρα πολύ με την τελειομανία», είπε μεταξύ άλλων η Demy.

Σήμερα Πέμπτη (20/4) η Demy βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τελειομανία της, την εμπειρία της από τη Eurovision, αλλά και στις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Το OCD που έχω συνδέεται πάρα πολύ με την τελειομανία. Με κρατάει πίσω από το να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, επειδή προσπαθώ να προβλέψω το αποτέλεσμα και πρέπει να είναι τέλειο. Δυστυχώς, η τελειομανία είναι μεγάλος εχθρός της προόδου», είπε αρχικά η Demy προσθέτοντας στη συνέχεια τα εξής:

«Το είχα από μικρή αυτό. Ταίριαζα τις παντόφλες των γονιών μου ή να τακτοποιώ κάποια πράγματα να μην ακουμπάνε μεταξύ τους. Νομίζεις ότι αν δεν κάνω αυτό, θα συμβεί αυτό το κακό. Καμία λογική. Είμαι στον δεύτερο χρόνο της ψυχοθεραπείας».

«Νομίζω ότι πλέον είμαστε σε μία πιο αληθινή εποχή στο marketing των καλλιτεχνών. Το ζητάμε το αληθινό. Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις», τόνισε η Demy.

«Με έχουν πει Ντέπυ και Νταίζη. Είχαμε κάτι επείγον μια φορά και ήμασταν στο νοσοκομείο. Πήγα να παρκάρω και μου λέει ο υπάλληλος: δεν μπορείτε να παρκάρετε εδώ. Ανοίγω το παράθυρο για να του μιλήσω και μου λέει: η Νταίζη είστε; Σε άλλους συστήνομαι ως Δήμητρα και σε άλλους ως Demy, ανάλογα με τη μέρα», είπε η Demy σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής της.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;