Champions League: Ίντερ - Μπενφίκα - Να υπερασπιστούν το προβάδισμα θέλουν οι νερατζούρι
Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του Μιλάνου.

Η Ίντερ φιλοξενεί την Μπενφίκα στο Τζουζέπε Μεάτσα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι νερατζούρι έχουν το προβάδισμα, καθώς στο πρώτο ματς στη Λισαβόνα είχαν επικρατήσει με 2-0.

Στα αγωνιστικά νέα, εκτός δράσης λόγω τραυματισμού παραμένει ο άλλοτε ηγετικός στόπερ Σκρίνιαρ, ο οποίος φέτος δεν έχει πιάσει την απόδοση του πρόσφατου παρελθόντος, ενδεχομένως επειδή το καλοκαίρι θα αποχωρήσει. Όλα καλά με τον ηγετικό μέσο Τσαλχάνογλου, πήρε χρόνο συμμετοχής με τη Μόντσα και είναι έτοιμος, αν και λογικά θα έρθει από τον πάγκο. Στο τελευταίο ματς χτύπησε ο ενίοτε βασικός στόπερ Ντε Φράι, δίνεται αμφίβολος. Στην τελευταία προπόνηση υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον κίπερ Ονανά και τον μέσο Μπρόζοβιτς.

Στο στρατόπεδο των «αετών» εξέτισε και επιστρέφει ο αρχηγός στόπερ Οταμέντι. Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα τραυματισμών, χάνει τρίτο ο βασικός ακραίος αμυντικός Μπα, συνεχίζει εκτός δράσης ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Ντράξλερ, ωστόσο αποθεραπεύτηκε ο αναπληρωματικός μπακ Ρίστιτς. Περιορισμένες οι επιλογές του Σμιντ όσο αφορά την 11άδα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί από την αρχή ο Νέρες, ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γκέδες, ο οποίος ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα.

Το ματς ξεκινάει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 3HD.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;