Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Καθαρή» η μαγνητική μετά την πτώση του στο τελευταίο ματς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει στον επόμενο αγώνα.

Αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 2 της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ για τον πρώτο γύρο των play off του NBA, καθώς, μετά την ακτινογραφία, και η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε, ήταν «καθαρή».

Αυτή η εξέλιξη κάνει άπαντες στο «στρατόπεδο» των Μιλγουόκι Μπακς να αισιοδοξούν ότι ο superstar της ομάδας θα δώσει το «παρών» στο δεύτερο ματς με τους Χιτ, οι οποίοι νίκησαν 130-117 τα «ελάφια» και πήραν το πλεονέκτημα έδρας. Σε αυτό το ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για μόλις 11 λεπτά, καθώς τραυματίστηκε στη μέση, με την οποία «προσγειώθηκε» άτσαλα στο παρκέ.

Οι Μπακς είχαν το απόγευμα της Δευτέρας μια ομαδική φωτογράφηση και έτσι ο «Greek Freak »δεν προπονήθηκε. Ωστόσο ο τεχνικός του Μιλγουόκι, Μάικ Μπουντενχόλζερ, δήλωσε ότι η ομάδα είναι αισιόδοξη για τη συμμετοχή του στο Game 2.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Συνεχίζει να πονάει, αλλά νομίζω ότι υπάρχει πρόοδος. Κάνει θεραπεία και θα συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε για τις επόμενες 1-2 ημέρες».

Το Game 2 είναι στο Μιλγουόκι το βράδυ της Τετάρτης (σ.σ. ξημερώματα Πέμπτης για την Ελλάδα) και ο Μπουντενχόλζερ δήλωσε ότι οι Μπακς ήταν τυχεροί που έχουν δύο ημέρες κενό ανάμεσα στα Game 1 και 2, προκειμένου να έχει ο «Giannis» μια επιπλέον ημέρα για να αποθεραπευθεί. Οι Μπακς έχουν προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης και ο Μπουντενχόλζερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του, υπογραμμίζοντας: «Συνεχίζω να σκέφτομαι περισσότερο θετικά, με περισσότερη αισιοδοξία. Όμως, θα δούμε πως θα νιώθει τις επόμενες ημέρες».

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: Wikimedia Commons

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
32'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
4'
20 - 15
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;