Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι - Φορτσάρουν οι «Πολίτες», για το θαύμα οι Βαυαροί
Champions League: Με το ένα πόδι στα ημιτελικά οι Άγγλοι.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο Allianz Arena για την προημιτελική φάση του Champions Leauge, με τους «Πολίτες» να βρίσκονται μια ανάσα μακριά από τα ημιτελικά, αφού στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει των Βαυαρών με το εμφατικό 3-0.

Οι Γερμανοί ψάχνουν την ιστορική ανατροπή με νίκη και 4 γκολ διαφορά…

Η Μπάγερν θα επιδιώξει να γίνει μόλις η πέμπτη ομάδα που προκρίνεται, έχοντας ηττηθεί με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά στο πρώτο ματς. Οι άλλες είναι οι Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Ρόμα και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Με βάση την εικόνα του πρώτου ματς, πάντως, η Μάντσεστερ Σίτι θα αποκλειστεί μόνο αν «αυτοκτονήσει». Οι «πολίτες» μοιάζει να έχουν φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή και κάνουν όνειρα για treble.

Στα αγωνιστικά νέα των γηπεδούχων, λογικά θα προλάβει να αγωνιστεί ο Τσούπο-Μοτίνγκ, που έχει χάσει τα τελευταία ματς. Χρειάζεται το ύψος του στις στατικές φάσεις η Μπάγερν. Αποθεραπεύτηκε ο αναπληρωματικός Τελ (Ε). Ο Μουσιάλα σίγουρα βασικός. Επανέρχεται στην ομάδα μετά την εσωτερική τιμωρία ο Μανέ, αλλά ξεκινά από τον πάγκο. Κλασικά εκτός οι Νόιερ (Τ), Ερναντές (Α).

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, Στόουνς (Α) και Χάαλαντ (Ε) αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο με τη Λέστερ, ώστε να είναι φρέσκοι για τη ρεβάνς του Μονάχου. Γκιντογκάν (Μ) και Άκε (Α) έμειναν στον πάγκο, προφανώς γιατί υπολογίζονται ως βασικοί εδώ από τον κόουτς Γκουαρδιόλα. Στο όριο καρτών βρίσκεται ο συμπληρωματικός Ακάντζι (A). Στην 23μελή αποστολή για τη Γερμανία συμπεριλήφθηκε ο Φόντεν (ΜΕ), που ανάρρωσε από χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;