Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Έχω παίξει StarWars με εξαπτέρυγα με τον αδερφό μου»
«Το Πάσχα εγώ ήμουν από τη μέσα πλευρά. Έκανα παπαδοπαίδι και είχα βάλει τόσα καρβουνάκια μια φορά που πήγε να λιποθυμήσει το ποίμνιο»

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του αλλά και την περίοδο που ήταν παπαδοπαίδι.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αποκάλυψε μάλιστα και ένα περιστατικό από την εποχή που περνούσε ώρες μέσα στην εκκλησία. «Ο πατέρας μου είναι ιερέας, ενεργός. Είναι νέος, είναι 65 στα 66, στο χωριό οπότε έχουμε πράγματα να συζητάμε.

Ήταν οικοδόμος αλλά ήθελε πάντα να γίνει ιερέας. Είχε τελειώσει την Ριζάρειο και χειροτονήθηκε μετά. Έχω δει όλο αυτό το στόρι, δηλαδή», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Το Πάσχα εγώ ήμουν από τη μέσα πλευρά. Έκανα παπαδοπαίδι και είχα βάλει τόσα καρβουνάκια μια φορά που πήγε να λιποθυμήσει το ποίμνιο.

Λέω πήραμε φωτιά. Κάνει ο πατέρας μου ένα έτσι και ήταν λες και ήταν η θύρα 13. Τους πήρε όλο το ντουμάνι κανονικά και ρωτούσε ο πατέρας μου πόσα κάρβουνα έβαλα.

Έχω παίξει StarWars με εξαπτέρυγα με τον αδερφό μου. Έχουμε κάνει διάφορα», ανέφερε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1