Λένα Ζευγαρά: «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε»
Λένα Ζευγαρά: «Το πώς νιώθεις βγαίνεις στον κόσμο. Κόσμε πώς με βλέπεις είμαι καλά; Είμαι στα καλύτερά μου».

Η Λένα Ζευγαρά βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι, στη νέα της συνεργασία με τον Πέτρο Ιακωβίδη στη «Φαντασία», στην προσωπική της ζωής και πώς διασκεδάζει όταν βγαίνει έξω.

«Κάθε φορά που τραγουδάω οποιοδήποτε τραγούδι προσπαθώ να μπω στο ρόλο», παραδέχθηκε η Λένα Ζευγαρά και αναφέρθηκε στη νέα της επιτυχία «Διαβάστηκε» λέγοντας «συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε».

Όσον αφορά τις σχέσεις της η τραγουδίστρια ανέφερε «δεν αφορά τον κόσμο η προσωπική μου ζωή. Το πώς νιώθεις βγαίνεις στον κόσμο. Κόσμε πώς με βλέπεις είμαι καλά; Είμαι στα καλύτερά μου».

Στη συνέχεια για τα επαγγελματικά της έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει νέο δίσκο και πώς έρχεται συνεργασία στην παραλιακή με τον Πέτρο Ιακωβίδη. «Δημιουργούμε τον δίσκο μου, που έχει πάρα πολλά τραγούδια τεράστιων δημιουργών. Το αφήσαμε λίγο γιατί οι πρόβες είναι κουραστικές, πολύωρες. Πηγαίνουμε από το πρωί και φεύγουμε το πρωί… Στο κλείσιμο θα κάνουμε μαγικό σκηνικό, θα κλείνομε μαζί το πρόγραμμα», ανέφερε η Λένα Ζευγαρά.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
12 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
2 - 0
Ολυ
12 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
2'
86 - 86
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;