Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις επιβαίνοντας σε ένα υπερπολυτελές αμάξι στο Μονακό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα σε ένα αυτοκίνητο που το έχουν μόλις... 88 άτομα στον κόσμο - Δείτε το viral video

Αυτές τις ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Μονακό και εθεάθη να κυκλοφορεί με ένα υπερπολυτελές αμάξι. Πρόκειται για ένα γαλάζιο Aston Martin v12, το οποίο είναι ένα υπερπολυτελές αμάξι το οποίο «μαγνητίζει» τα βλέμματα όλων, όταν βρίσκεται εν κινήσει. Υπενθυμίζεται ότι μετά την παρουσία του στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Όσον αφορά την Aston Martin v12 με την οποία «πιάστηκε» να «βολτάρει» στο Μονακό, είναι ένα εντυπωσιακό και υπερπολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο κοστίζει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια! Μάλιστα, αυτό το «ταπεινό» αυτοκίνητο το έχουν μόνο 88 άνθρωποι στον κόσμο, αφού μόνο τόσα έχει κυκλοφορήσει η γνωστή εταιρεία.

Ο 24χρονος τενίστας είναι από τους ανθρώπους που συνήθως απασχολούν αρκετά τα ΜΜΕ, είτε με τις δηλώσεις του, είτε με τις πράξεις του, με αποτέλεσμα οι βόλτες και οι εμφανίσεις του, ειδικά με ένα τόσο εντυπωσιακό αμάξι να γίνονται πολύ γρήγορα viral ειδικά στο TikTok.

@monacoluxurylifestyle He will be back 💪🏻#millionaire #luxury #lifestyle #life #style #rich #money #monaco ♬ Under The Influence Sped Up – ColdHarrem

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;