Champions League: Νάπολι - Μίλαν - Ποια θα πάρει το «ιταλικό» εισιτήριο πρόκρισης στα ημιτελικά
Champions League: Οι Ιταλικές ομάδες «μάχονται» απόψε για μια θέση στην τετράδα.

Η Νάπολι φιλοξενεί τη Μίλαν στο «Σαν Πάολο» για τη ρεβάνς του 1-0 των Μιλανέζων στο «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του UEFA Champions League και με στόχο το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική τετράδα.

Έχοντας νικήσει τη Νάπολι με 4-0 στο «Diego Armando Maradona» μόλις στις 2 Απριλίου, η ομάδα του ιταλικού βορρά έχει επιπλέον λόγους αισιοδοξίας. «Υπάρχουν 50% πιθανότητες για πρόκριση», είπε ο προπονητής Στέφανο Πιόλι, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του επικράτησε στις 38 από τους 44 αναμετρήσεις της UEFA στις οποίες κέρδισε τον πρώτο αγώνα εντός έδρας. Εάν ο Μενιάν κρατήσει σε άλλο ένα παιχνίδι το…μηδέν, θα γίνουν 39 στα 45.

Οι «ροσονέρι» προκρίνονται με διπλό ή/και ισοπαλία.

 

 

 

 

 

 

Από την πλευρά των Ναπολιτάνων, τα πράγματα είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτα, αφού ψάχνουν νίκη με 2 γκολ διαφορά για να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δυσκολεύτηκε να βρει λόγο να επικρίνει την απόδοση της ομάδας του  Νάπολι μετά την ήττα της με 1-0 από τη Μίλαν στο Μιλάνο. Δεν στάθηκε στην απουσία του κορυφαίου επιθετικού του Βίκτορ Όσιμεν και σε μια σειρά από κρίσιμες επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μάικ Μενιάν, αφού οι ηγέτες της Serie A υπέφεραν σπάνια.   «Είχαμε τη σωστή στάση συνολικά», επέμεινε ο Σπαλέτι. «Μερικές φορές τα πράγματα πάνε καλά, άλλες όχι».

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 3.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;