Billy Gardell: Ο πρωταγωνιστής του «Mike & Molly» έχασε 68 κιλά - «Η φροντίδα του εαυτού μου είναι σημαντική»
Billy Gardell: «Αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι κάθε μέρα, μπορείς να αλλάξεις τα πάντα»

Ο ηθοποιός Billy Gardell, που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο δίπλα στη Melissa McCarthy στη σειρά «Mike & Molly», έκανε μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή του καθώς έχασε 68 κιλά. Ο ίδιος μίλησε στο ET για τo κίνητρό του να χάσει τα κιλά αυτά και αποκαλύπτει πως αισθάνεται πιο υγιής από ποτέ.

Από τότε που μίλησε με την ET τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο κωμικός ηθοποιός Billy Gardell έμεινε πιστός στον αγώνα του για την απώλεια των κιλών του και έχει φτάσει να χάσει 68 κιλά από την έναρξη της πανδημίας. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον γνωστό ιστότοπο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του CBS, «Bob Hearts Abishola», o ηθοποιός δήλωσε:

«Κυμαίνομαι μεταξύ 92 και 90 κιλών πλέον. Η φροντίδα του εαυτού μου είναι σημαντική και νομίζω ότι τελικά έφτασα εκεί που ήθελα» 

Billy Gardell

Το 2022, ο Billy Gardell υποβλήθηκε σε επέμβαση για απώλεια βάρους σε μια προσπάθεια να μειώσει τον κίνδυνο από τον COVID-19 καθώς βρισκόταν σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Από τότε και μετά άρχισε να υιοθετεί μια πιο υγιεινή σχέση με το φαγητό.

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός ζύγιζε σχεδόν 170 κιλά πριν από περίπου μια δεκαετία. Όπως είπε:

«Πιστεύω ότι πρέπει να βρεις την ειρήνη εσωτερικά με τον εαυτό σου και κάποια στιγμή να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να πεις «Ξέρεις, μάλλον ήρθε η ώρα να σε φροντίσω». Και δεν το είχα λάβει αυτό το μήνυμα από νωρίς.

Αλλά πιστεύω πολύ ότι όταν το παίρνεις τελικά το μήνυμα, τότε το λαμβάνεις στα σοβαρά» 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ET, ο Billy Gardell σημείωσε ότι μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει ο καρδιακός του ρυθμός και ότι δεν πάσχει πλέον από διαβήτη τύπου 2. Όπως είπε:

«Περπατάω αρκετά αυτές τις μέρες. Φυσικά, υπάρχουν πάντα άνθρωποι στο διαδίκτυο που, ξέρετε, όταν ήμουν βαρύς, μου έλεγαν “Είσαι πολύ βαρύς!” Και τώρα με ρωτούν αν είμαι άρρωστος»

Ο ίδιος μίλησε και για τις κακές συνήθειες από τις οποίες δεν έχει καταφέρει να απαλλαγεί ακόμα. Όπως παραδέχθηκε:

«Ακόμα καπνίζω. Αλλά δουλεύω για να το κόψω» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Americancaveman backup account (@americancaveman2.0)

Ο Billy Gardell αποκάλυψε και το ποιο είναι το κίνητρό του για την απώλεια βάρους. Όπως είπε, ήθελε να δώσει το καλό παράδειγμα στον γιο του:

«Όταν φτάσεις τα 50, αρχίζεις να κάνεις τα μαθηματικά του μπαμπά, όπως “αν μπορέσω να ζήσω άλλα 25 χρόνια τότε θα γίνει 40 χρονών”. Θέλω λοιπόν να είμαι εδώ για αυτόν.

Έχω υπάρξει παράδειγμα με πολλούς καλούς τρόπους για το παιδί μου, αλλά αισθάνομαι ότι δεν ήμουν καλό παράδειγμα σε επίπεδο υγείας για αυτόν. Και έτσι θέλω να το δει αυτό. Δεν έχει σημασία σε ποια ηλικία είναι, αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι κάθε μέρα, μπορείς να αλλάξεις τα πάντα»

Στη συνέχεια, ο Billy Gardell αστειεύθηκε και για τη νέα του γκαρνταρόμπα, αλλά και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από την αλλαγή αυτή στο βάρος του. Όπως είπε με χιούμορ:

«Οι αστράγαλοι μου είναι πολύ στενοί πια.

Αυτοί που πραγματικά βασανίστηκαν στην περίοδο της απώλειας των κιλών μου ήταν ο τύπος για την γκαρνταρόμπα μου και οι άνθρωποι στο μακιγιάζ γιατί γινόμουν όλο και πιο αδύνατος και έπρεπε να πάνε να αγοράσουν πουκάμισα κλπ.

Κάποια στιγμή “κολλούσαμε” τον λαιμό μου επειδή το δέρμα μου δεν είχε προσαρμοστεί ακόμα, οπότε ο Θεός να τους έχει καλά» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Sisson 📸 (@pamela.sisson)

Με πληροφορίες του ETOnline

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;