Netflix: Τέσσερις μίνι σειρές που αξίζουν το χρόνο σου
Νέες και παλιές μίνι σειρές για να δεις αυτές τις ημέρες!

Ακόμη ένα Πσκ βρίσκεται «προ των πυλών» και αυτή τη φορά το «άραγμα» ίσως έχει ήδη ξεκινήσει, αφού είναι η Μ. Πέμπτη. Αν δεν έχεις ήδη φύγει για κάποια απόδραση (ή το κλασικό κωριό) και ούτε σκοπεύεις να πας κάπου, ίσως θέλεις να αράξεις στο σπίτι σου, να χαλαρώσεις και να «επαναφορτίσεις» τις μπαταρίες σου για την μετά το Πάσχα εβδομάδα.

Για να μην ψάχνεσαι να βρεις μία ωραία σειρά, η οποία να βγαίνει μέσα σε λίγες ημέρες σου βρήκαμε τέσσερις μίνι σειρές που μπορείς να βρεις στο Netflix και λογικά αν ξεκινήσεις σήμερα μπορεί να τις έχεις τελειώσει… αύριο! Έτοιμος/-η για bing-watching;

1. BEEF

Υπόθεση:  Ένα περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ δύο αγνώστων –ενός αποτυχημένου εργολάβου και μιας επιχειρηματία– πυροδοτεί μια κόντρα που βγάζει τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα.

2. KALEIDOSCOPE

Υπόθεση: Ένας επιδέξιος κλέφτης και η ομάδα του επιχειρούν μια επική ληστεία με λεία 7 δισ. δολάρια. Αλλά η προδοσία, η απληστία και άλλοι κίνδυνοι τους χαλούν τα σχέδια. Η ιδιαιτερότητα αυτής της σειράς είναι ότι σε αφήνει να διαλέξεις εσύ με ποια σειρά θέλεις να δεις τα επεισόδια χωρίς όμως να αλλάζει στην ουσία η πλοκή.

3. The end of the f*** world

Υπόθεση: Ο James είναι 17 ετών και είναι ψυχοπαθής. Η Alyssa, επίσης 17 ετών, είναι το δροσερό και χαρούμενο νέο κορίτσι στο σχολείο. Μαζί κάνουν μια σύνδεση και τον πείθει να ξεκινήσει ένα οδικό ταξίδι αναζητώντας τον πραγματικό του πατέρα. Ένα περίεργο love story με ένα αρκετά ιδιαίτερο χιούμορ. Η σειρά έχει δύο σεζόν, αλλά τα επεισόδια είναι λίγα και «βγαίνει» εύκολα και γρήγορα σε ένα Πσκ.

4. Οικιακή Βοηθός

Υπόθεση:  Μια σειρά που βασίζεται σε μπεστ σέλερ των New York Times για την απίθανη ιστορία μιας γυναίκας που δουλεύει σκληρά, βγάζει πολύ λίγα χρήματα και προσπαθεί να επιβιώσει μαζί με το παιδί της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
33'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
33'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
0'
20 - 25
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
0'
15 - 16
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 2 
  
 4 
 4