Ηλίας Γκότσης: Απαντάει για όσα του «χρέωσαν» στο Survivor All Star - «Είναι πολύ άσχημο γιατί ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού»
Ο Ηλίας Γκότσης μιλάει για την αποβολή του από το Survivor All Star.

Μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο Ηλίας Γκότσης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών και μίλησε για όσα έζησε μέσα στο Survivor All Star, καθώς και σε όσα του χρέωσαν.

Αρχικά, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δήλωσε στις κάμερες:

«Δεν νιώθω στενοχωρημένος. Είναι μια δουλειά που στενοχωρήθηκα γιατί απομακρύνθηκα με αυτόν τον τρόπο. Έμαθα από αυτήν την εμπειρία»

Σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά του για το κλέψιμο του φαγητού που του χρέωσαν, ο Ηλίας Γκότσης είπε πως:

«Αυτό είναι πολύ άσχημο γιατί ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού. Δεν είναι ωραίο γιατί δεν είναι στα πλαίσια του βρήκα κάτι κάτω κι έφαγα. Αυτό είναι ότι μπαίνεις σε ένα σπίτι που σε βάζει ένας άνθρωπος με την καλή του καρδιά κι εσύ παίρνεις κάτι. Είναι άσχημο να ακούγεται και σαν αστείο.

Δεν είναι θέμα δικαίωσης, είναι ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τις αντίστοιχες κινήσεις. Από ό,τι έχω συζητήσει, τα λεφτά θα τα πάρω κανονικά. Είναι πάρα πολύ σημαντικά λεφτά, το ποσό» 

Ο Ηλίας Γκότσης καταλήγοντας δήλωσε:

«Είναι κάποια απογοήτευση γιατί με κάποιους είχαμε έρθει κοντά και μοιραζόμασταν πράγματα. Με την στάση τους μέσα με έκαναν οι ίδιοι unfollow. Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις, οπότε το unfollow δεν δείχνει ότι κάποιος είναι κακός, αλλά ότι με κάποιους δεν ταιριάζεις. Θεωρώ υποκριτικό να ακολουθείς έναν άνθρωπο με τον οποίον έχεις απογοητευτεί»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;