Vincent Cassel: Έσβησε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες με την Tina Kunakey
Vincent Cassel: Ολοένα και περισσότερο «φουντώνουν» οι φήμες περί διαζυγίου ανάμεσα στον 56χρονο ηθοποιό και την 26χρονη σύζυγό του και μοντέλο, Tina Kunakey.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θέλουν τον Vincent Cassel και την Tina Kunakey να παίρνουν διαζύγιο. Μάλιστα, η νέα κίνηση του ηθοποιού να σβήσει τις κοινές εικόνες τους από τον λογαριασμό του στο Instagram «φουντώνει» ακόμη περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της 26χρονης συζύγου του και μοντέλου από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Vincent Cassel και η Tina Kunakey παντρεύτηκαν το 2018 και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τα νέα, με αποτέλεσμα να μην έχουν επιβεβαιωθεί ή διαψευθεί οι φήμες περί χωρισμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tinakunakey (@tinakunakey)

Ωστόσο, πηγή που επικαλείται η Daily Mail, υποστήριξε ότι χώρισαν πριν από εβδομάδες και ότι «η Τίνα είναι συντετριμμένη». Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού το 2016 και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Συχνά αναρτούσαν στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους στα social media με τον Vincent Cassel να τις έχειδιαγράψει πλέον όλες.

Επιπλέον, η τελευταία φορά που ο Vincent Cassel έκανε like σε μια από τις αναρτήσεις της Tina Kunakey στο Instagram ήταν τον Φεβρουάριο. Από την πλευρά της το διάσημο μοντέλο δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες, αλλά δεν έχει μοιραστεί με τους followers της και καμία νέα φωτογραφία της με τον ηθοποιό εδώ και αρκετές εβδομάδες, κάτι που «πυροδοτεί» ακόμη περισσότερο τις φήμες ενός ενδεχόμενου χωρισμού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;