Jennifer Lopez: Αντιδράσεις για τη νέα διαφήμιση που πρωταγωνιστεί - Ποιος είναι ο λόγος
Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία Delola, αλλά δέχθηκε έντονες αντιδράσεις επειδή η ίδια δεν πίνει καθόλου αλκοόλ.

Την οργή των φαν της προκάλεσε η Jennifer Lopez μετά την ανακοίνωση του λανσαρίσματος ενός brand αλκοολούχων ποτών, ενώ η ίδια δεν πίνει καθόλου.

Η σταρ ανακοίνωσε χθες (5/4) τη συνεργασία της με την εταιρεία Delola, αλλά δέχθηκε έντονες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να σημειώσουν ότι δεν πίνει αλκοόλ.

«Εργάζομαι ασταμάτητα εδώ και δεκαετίες και όλο και περισσότερο συνειδητοποιώ τη σημασία του να απολαμβάνει τη ζωή» αναφέρει η Jennifer Lopez σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram για την προώθηση του ποτού. «Ήθελα απλώς να δημιουργήσω κάτι καλύτερο, κάτι με καλύτερη γεύση, καλύτερα συστατικά, κάτι που θα ήθελα να πίνω με τους φίλους και την οικογένειά μου, και αυτό είναι το Delola» προσθέτει.

Δεν πρόλαβε να ανεβάσει το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και άρχισαν να την κράζουν οι απογοητευμένοι θαυμαστές της. «Ουάου! Αυτό είναι απογοητευτικό» έγραψε κάποιος. «Γιατί δεν δημιουργείς κάτι χωρίς αλκοόλ, δεδομένου ότι έχεις μιλήσει ανοιχτά για τις αρνητικές συνέπειες του αλκοόλ και πως εσύ δεν πίνει; Αυτό μοιάζει τόσο off-brand για σένα, ειλικρινά περίεργο να πουλάς αλκοόλ».

Ένας άλλος συμφώνησε, γράφοντας: «Jlo δεν πίνεις. Αυτό είναι κάτι που το έχεις επισημάνει πολλές φορές. Εννοώ, το καταλαβαίνω. Τα λεφτά είναι λεφτά, αλλά δεν πίνεις!». «Μιλάμε για αρπαγή χρημάτων» προσθέτει ένας ακόμη.

Ανάμεσα στα αποδοκιμαστικά σχόλια, ένας θαυμαστής αναρωτήθηκε γιατί η Jennifer Lopez επέλεξε να λανσάρει μια μάρκα αλκοόλ, δεδομένου ότι ο σύζυγός της Ben Affleck είχε στο παρελθόν προβλήματα με το αλκοόλ που τον οδήγησαν πολλές φορές σε αποτοξίνωση.

«Ο καπιταλισμός ξαναχτυπά», σχολίασε ένα άτομο. «Η JLo ήταν έμπνευση για μένα να μείνω μακριά από το αλκοόλ, μίλησε για το ότι σπάνια πίνει και αν το κάνει είναι μια εορταστική γουλιά, οπότε είναι κρίμα που προωθεί το αλκοόλ όταν υπάρχουν τόσο πολλά υπέροχα ποτά χωρίς αλκοόλ».

«Για λόγους επιχειρηματολογίας, σίγουρα μιλάμε για business και πρόκειται για χρήματα, αλλά απλά φαίνεται ψεύτικο να προωθεί το αλκοόλ με το πρόσχημα του “ζήσε λίγο”, όταν μιλάει για το πόσο κακό είναι το αλκοόλ για το δέρμα της και δεν είναι μέρος του τρόπου ζωής της (για να μην αναφέρουμε τα προβλήματα του Μπεν στο παρελθόν). Αλλά, ε, όλοι θα το γυρίσουμε για ένα δολάριο, σωστά;».

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι αυτό το πρότζεκτ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δύο χρόνια, προσθέτοντας πως το Lola είναι ένα παρατσούκλι που έχει εδώ και δύο χρόνια που δείχνει την «πιο παιχνιδιάρικη, ανέμελη πλευρά της».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
45'
1 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
45'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
4'
60 - 63
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;