«Ο Παράδεισος των κυριών» Spoiler: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
«Ο Παράδεισος των κυριών» Spoiler: Ο Πάρης αποκαλύπτει στην Αμαλία πως είναι υιοθετημένη κι εκείνη ζητά εξηγήσεις απ’ τον Χριστόφορο..

«Ο Παράδεισος των κυριών», έρχεται απόψε στις 20:00, στον Alpha.

«Ο Παράδεισος των κυριών» Spoiler

Ο Χριστόφορος κινδυνεύει να χάσει την αγάπη και την εκτίμηση της Αμαλίας, ενώ εκείνη νιώθει προδομένη από όλους. Ο Ντίνος λέει ένα ψέμα στη Μιράντα για να συναντήσει την Αμαλία και ο Αποστόλης συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο μεγάλο κακό έχει κάνει στον γιο του. Η Γεωργία βάζει στη θέση του τον Άγη κι εκείνος βρίσκει παρηγοριά στα λόγια της Ματούλας.

Ο Χρηστίδης δείχνει αποφασισμένος να καταστρέψει τη Βικτώρια, ενώ εκείνη οργανώνει το σχέδιο που θα τη βοηθήσει να απαλλαγεί οριστικά από τον Ζήση. Ποιος απρόσκλητος επισκέπτης τρυπώνει στο σπίτι των Μπουραντάδων; Με ποιον τρόπο ο Πάρης εκδικείται τον πατέρα του και ποιο είναι το λάθος της Βικτώριας που θα την φέρει αντιμέτωπη με τον Χριστόφορο;

«Ο Παράδεισος των κυριών» trailer

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.

«Ο Παράδεισος των κυριών» Sneak Preview

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
36 - 33
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1