Maestro: Νέες εικόνες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν
Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν - Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Instagram

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» έχουν ξεκινήσει με το cast να έχει μαζευτεί ξανά για να γυρίσει τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με το κοινό μία εικόνα από την τρίτη ημέρα των γυρισμάτων.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος εκτός από χρέη πρωταγωνιστή και σεναριογράφου κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, είναι διαρκώς εν κινήσει επιβλέποντας διαρκώς το πλατό και τα γυρίσματα. Μάλιστα στις φωτογραφίες διακρίνεται πως γυρίζεται μια σκηνή στο μαγαζί του Χαράλαμπου (Γιάννη Τσορτέκη) και της Μαρίας (Μαρία Καβογιάννη), όπου συναντώνται γύρω από ένα τραπέζι με το σόι της συντρόφου του γιου του, που τον υποδύεται ο Γιώργος Μπένος.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι για την υπόθεση της δεύτερης σεζόν, αλλά ενδεχομένως το πρώτο επεισόδιο να επικετρώνεται στον χαρακτήρα της Στεφανίας Γουλιώτη, καθώς θα φέρει τον τίτλο «Mother»/Μητέρα. Παρόλα αυτά νέα πρόσωπα αναμένεται να «εισβάλουν» στη σειρά, καθώς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δηλώσει ότι θα συστηθούμε σε αρκετά νέα πρόσωπα. Τέλος, ο ίδιος έχει δηλώσει πως η ιστορία του «Maestro» θα τελειώσει με τη 2η σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;