Play Off Super League: Νίκη ανατροπής για τον Ολυμπιακό - Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική
Play Off Super League: Με νίκες συνέχισαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην 3η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με ανατροπή τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-1) και διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου, αφήνοντας μακριά από την διεκδίκηση τον Δικέφαλο του Βορρά. Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση τίτλος θα αφορά τις τρείς ομάδες της Αθήνας, δηλαδή την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που έχει κάνει τρομερή ανάκαμψη και όσο είναι σε μικρή απόσταση από τους διεκδικητές του τίτλου, τόσο θα νιώθει την ελπίδα της ολικής ανατροπής στον δρόμο προς την κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι αν και πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο έχοντας μείνει πίσω στο σκορ με γκολ του Μπράντον Τόμας στο 22′, παρά τις ευκαιρίες που έχασαν, έκαναν ένα εξίσου καλό δεύτερο ημίχρονο με τη διαφορά ότι ήταν πιο αποτελεσματικοί στον στόχο.

Ο Σεντρίγκ Μπαγκαμπού ισοφάρισε στο 59′, ο Γιώργος Μασούρας έκανε την ανατροπή στο 78′ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87′.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογική διάθεση στη Λεωφόρο για το classico κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 9/4 (21:00) για να πιάσει τους πράσινους στη δεύτερη θέση, κάτι που θα γίνει μόνο με νίκη.

Από την πλευρά του το «Τριφύλλι» έφυγε με το διπλό από το Χαριλάου και το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας του Άρη με 1-0.

Λυτρωτής ο Αντράζ Σπόραρ, που από μοιραίος παίκτης στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Βόλο, όπου αστόχησε σε πέναλτι στο τέλος, έγινε ο ήρωας της ομάδας ξανά πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στη Θεσσαλονίκη, στο 69′ και διατηρώντας την ομάδα του στο +3 από τον αιώνιο αντίπαλο και στην ισοβαθμία της πρώτης θέσης με την ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ που δεν εντυπωσίασε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, παίρνοντας μια νίκη τυπικής διαδικασίας, κάνοντας απλά τη δουλειά της. Μόλις στο 9′ ο Ορμπελίν Πινέδα άνοιξε το σκορ, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Βόλος – ΑΕΚ 0-1

Άρης – Παναθηναϊκός 0-1

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1

Η βαθμολογία των Play Off της Super League

Η επόμενη (4η) αγωνιστική – Κυριακή 9/4

ΑΕΚ – Άρης 

Opap Arena, 18:00

ΠΑΟΚ – Βόλος

Τούμπα, 20:00

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Απόστολος Νικολαΐδης, 21:00

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;