Λευκό τιγράκι: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις - Αναμένεται η απόφαση για το ζώο
«Οι φιλόζωοι πολίτες πάντα θα πρέπει να λειτουργούν με γνώμονα το τι είναι το ωφέλιμο για ένα ζώο»

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο λευκό τιγράκι που βρέθηκε έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση για την τύχη του ζώου.

Η επίσημη απόφαση για το τιγράκι θα ανακοινωθεί σήμερα ή αύριο όπως αναφέρεται και σε ανάρτηση της ΜΚΟ «Νέμεσις» στο Facebook. «Οι φιλόζωοι πολίτες πάντα θα πρέπει να λειτουργούν με γνώμονα το τι είναι το ωφέλιμο για ένα ζώο, λαμβάνοντας υπόψη τους την επιστήμη και όχι το δικό τους συναίσθημα» αναφέρει μεταξύ άλλων, υπονοώντας πως δεν αποκλείεται η έσχατη επιλογή της ευθανασίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση για το λευκό τιγράκι

Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη μικρή τίγρη.

  • Ο κύκλος των εξετάσεων έκλεισε με τελευταία τη βιοψία της οποίας το αποτέλεσμα έχει βγει.
  • Η 12 Μελής επιστημονική επιτροπή έστειλε ήδη το πόρισμά της στο ΥΠΕΝ με ομόφωνη άποψη για το τι πρέπει να γίνει με γνώμονα τα επιστημονικά ευρήματα και το καλό του ζώου.
  • Οι φιλόζωοι πολίτες πάντα θα πρέπει να λειτουργούν με γνώμονα το τι είναι το ωφέλιμο για ένα ζώο, λαμβάνοντας υπόψη τους την επιστήμη και όχι το δικό τους συναίσθημα .
  • Αυτή η τραγική ιστορία δε πρέπει να μείνει μόνο στα συναισθήματα του πόνου ψυχής και της θλίψης αλλά να οδηγήσει τη Πολιτεία και τις Αρχές στη πάταξη του παράνομου εμπορίου άγριας και ήμερης ζωής που εδώ και χρόνια γίνεται στη χώρα μας, κάτω από τη μύτη των αδιάφορων ελεγκτικών αρχών.

Η κρισιμότητα της κατάστασης της Χασίγια, είχε επισημανθεί και στη συνεδρίαση της 12μελούς επιτροπής την περασμένη Τετάρτη. Στη συνεδρίαση σύμφωνα με την ενημέρωση από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, αποφασίστηκε η άμεση διενέργεια περαιτέρω διαγνωστικών εξετάσεων, οι οποίες θα συνέβαλαν καθοριστικά στην ασφαλέστερη τελική διάγνωση και πρόγνωση.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;