YouTuber ήθελε να κάνει φάρσα σε εμπορικό κέντρο και τον πυροβόλησαν
Ο Tanner Cook έχει σχεδόν 40.000 συνδρομητές στο YouTube και δημοσιεύει τακτικά βίντεο με τον ίδιο να κάνει φάρσες σε ανυποψίαστους περαστικούς.

Ο YouΤuber Tanner Cook, ο οποίος κάνει πολλές φάρσες μέσα από το κανάλι του Classified Goons στο YouTube, κατέληξε στην εντατική για χειρουργείο, όταν μια φάρσα του πήγε στραβά και ο αποδέκτης τον πυροβόλησε, τρυπώντας του το στομάχι και το συκώτι.

Ο Cook έχει σχεδόν 40.000 συνδρομητές στο YouTube και δημοσιεύει τακτικά βίντεο με τον ίδιο να κάνει φάρσες σε ανυποψίαστους περαστικούς. Σε παλαιότερα βίντεο είχε καταφέρει να εκνευρίσει τόσο πολύ τα θύματά του, σε βαθμό που έφτασαν ακόμη και να καλέσουν την αστυνομία.

Αυτή την Κυριακή ωστόσο, ο Cook φαίνεται πως έκανε φάρσα στο λάθος άτομο τη λάθος στιγμή, αφού εξέλαβε μια σοκαριστική και σχεδόν θανάσιμη αντίδραση. Αναλυτικότερα, ο ίδιος μαζί με έναν φίλο του κατέγραφαν μια φάρσα στο χώρο εστίασης του εμπορικού κέντρου Dulles Town Center στην κομητεία Loudoun της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Η φάρσα όμως δεν πήγε και τόσο καλά, όταν ο αποδέκτης έβγαλε ένα ημιαυτόματο πιστόλι και πυροβόλησε τον Cook.

Η οικογένειά του δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WUSA ότι το βίντεο αποτελεί πλέον μέρος των αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του 31χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για κακόβουλο τραυματισμό, πυροβολισμούς κατά την τέλεση κακουργήματος και πυροβολισμούς μέσα σε κτήριο με κόσμο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Loudoun ανέφερε σε σχετικό δελτίο Τύπου ότι ο ύποπτος και το θύμα δε φαίνεται να γνώριζαν ο ένας τον άλλο προηγουμένως. Μιλώντας επίσης στο WUSA από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Cook δήλωσε: “Έκανα μια φάρσα, μια απλή φάρσα, και αυτός ο τύπος δεν το πήρε και πολύ καλά και με πυροβόλησε“.

Παρά τη σχεδόν θανατηφόρα εμπειρία που βίωση, ο Cook δήλωσε στο WUSA ότι σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει βίντεο με φάρσες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;