MrBeast: Ο κορυφαίος YouTuber πλήρωσε τη θεραπεία για 1.000 τυφλούς
Με το νέο βίντεό του, ο MrBeast ευαισθητοποιεί για το θέμα της τύφλωσης - «Οι μισοί τυφλοί στον κόσμο είναι άνθρωποι που χρειάζονται μια επέμβαση 10 λεπτών»

Ένας από τους πιο δημοφιλείς YouTuber, ο MrBeast, βοήθησε 1.000 τυφλούς ή σχεδόν τυφλούς ανθρώπους να θεραπευτούν πληρώνοντας το χειρουργείο της αφαίρεσης καταρράκτη. Ο ίδιος μοιράστηκε με τους συνδρομητές του ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνει το φιλόδοξο και σημαντικό του πρότζεκτ.

Όπως λέει στο βίντεο:

«Θεραπεύουμε την τύφλωση 1.000 ανθρώπων»

Το εν λόγω βίντεο του MrBeast έχει, ήδη, ξεπεράσει τις 45 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ημέρες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,4 εκατομμύρια likes.

Ο Τζεφ Λέβενσον, οφθαλμίατρος και χειρουργός, συνεργάστηκε με τον γνωστό YouTuber για να πραγματοποιήσει τον πρώτο γύρο χειρουργικών επεμβάσεων στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Ο Λέβενσον συντονίζει το πρόγραμμα «Gift of Sight» για πάνω από 20 χρόνια, το οποίο παρέχει δωρεάν χειρουργική επέμβαση καταρράκτη σε ανασφάλιστους ασθενείς που είναι τυφλοί εξαιτίας της πάθησης αυτής των ματιών.

Όπως λέει ο Λέβενσον στο βίντεο και αναφερόμενος στην επέμβαση αφαίρεσης καταρράκτη:

«Οι μισοί τυφλοί στον κόσμο είναι άνθρωποι που χρειάζονται μια επέμβαση 10 λεπτών»

Ο ίδιος ο γιατρός έχει υποβληθεί σε επέμβαση καταρράκτη, πράγμα το οποίο τον ευαισθητοποίησε και, όπως, λέει στο MrBeast:

«Τις ημέρες και τις εβδομάδες μετά τη δική μου επέμβαση καταρράκτη, έμεινα έκπληκτος από το πόσο φωτεινός και όμορφος και ζωντανός ήταν ο κόσμος. Όμως σοκαρίστηκα από την ιδέα ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια, πιθανώς 200 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που είναι τυφλοί ή σχεδόν τυφλοί από καταρράκτη και δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση»

Ο Λέβενσον έλαβε ένα τηλεφώνημα από ένα μέλος της ομάδας του YouTuber τον Σεπτέμβριο. Ο ίδιος λέει:

«Δεν είχα ακούσει ποτέ για τον MrBeast. Οπότε παραλίγο να το κλείσω. Αλλά ευτυχώς δεν το έκλεισα»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1