Ελένη Χατζίδου για Survivor: «Ούτε κι εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου»
Τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor All Star και τους όρους για την πληρωμή τους συζήτησαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star.

Τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor All Star και τους όρους που τίθενται για την πληρωμή τους συζήτησαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που της εκπομπής, η πίστωση των χρημάτων στους συμμετέχοντες γίνεται 30 ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους.

«Εγώ το ξέρω από μέσα. Γίνεται το γύρισμα και στην τηλεόραση παίζει μετά από 2 μέρες, δηλαδή πρέπει στις 32 ημέρες να πληρωθούν οι άνθρωποι. Ούτε εγώ είχα πληρωθεί στην ώρα μου, που δεν γίνονταν και όλα αυτά που γίνονται φέτος», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Έτσι εξηγούνται πάρα πολλά, γι’ αυτό και υπάρχει τεράστια γκρίνια. Αν δεν πληρώνονται στην ώρα τους, φυσικά και θα υπάρχει αποδόμηση», σχολίασε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Δεν είναι μόνο τα λεφτά το βασικό θέμα. Ο τηλεθεατής κουράστηκε, νιώθει ότι τον κοροϊδεύουν και ότι αυτό που βλέπει δεν ισχύει, δεν είναι έτσι όπως το ξέρει», τόνισε η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια.

«Μετά απ’ όλο αυτό, ποιος θα θέλει να πάει σε ένα project που βγαίνει η φήμη ότι δεν πληρώνονται στην ώρα τους;», αναρωτήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;