Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει τον κύκλο του»
Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε το τηλεοπτικό «τοπίο» και γνωστούς παρουσιαστές.

Σήμερα Δευτέρα (3/4) η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και έδωσε τις δικές της απαντήσεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της, ενώ σχολίασε πρόσωπα και τηλεοπτικές κόντρες.

Η δημοσιογράφος μίλησε για το ενδεχομένο να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το Star για τη μέα τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το Star. Δεν επιβεβαιώνω αν έχω προτάσεις από τον ΑΝΤ1 και το ΣΚΑΙ. Όταν ξεκίνησε η εκπομπή στοιχημάτιζαν στα γραφεία ότι θα αποτύχει. Μετά την αντέγραψαν», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη και στη συνέχεια σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα λέγοντας:

«Στη Φαίη Σκορδά έχω κάνει σκληρή κριτική, όταν έβλεπα ότι καθόταν λίγο στον πάγκο για να βγει μπροστά ο Λιάγκας. Η Ντέπυ Γκολεμά έχει βοηθήσει τη Φαίη από τα πρώτα της βήματα. Δεν της έκανε κριτική με εμπάθεια, αλλά με αγάπη. Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Με έχει κρίνει αρνητικά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν κάνει λάθος το αναγνωρίζει. Ένιωσε λίγο θιγμένος».

«Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει τον κύκλο του και θα ανοίξει έναν άλλο κύκλο αργότερα. Η Ναταλία Γερμανού δεν ξέρω αν στήριξε την Ελίνα Παπίλα και αν γενικότερα στηρίζει την κάθε επιλογή. Η Ελίνα Παπίλα μου αρέσει πάρα πολύ, το τελικό προϊόν δεν μου αρέσει», πρόσθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όσον αφορά τους κερδισμένους της σεζόν είπε:

«Κερδισμένοι φέτος στην τηλεόραση είναι οι παρουσιαστές όλων των τηλεπαιχνιδιών. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχει κάνει ακόμα τον κύκλο του τηλεοπτικά, είναι νούμερο 1 παρουσιαστής είναι πολύ νέος ακόμα για να αφήσει τη φανέλα».

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε:

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τις σχέσεις της ζωής του σε μένα, που κάθε μέρα συζητάμε τα πάντα. Νιώθει άβολα σε σχέση με αυτό που συνέβη μετά τη συνέντευξή του για την Όλγα Τρέμη».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;