Λένα Δροσάκη: «Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω την απόφαση να μιλήσω δημόσια»
Η Λένα Δροσάκη μιλάει για την απόφαση της να αποκαλύψει την προσωπική της εμπειρία με σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο και τι πιστεύει πως άλλαξε το #MeToo.

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη, την Κυριακή. Η συνέντευξη της γνωστής ηθοποιούς δόθηκε με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Τέχνης. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την απόφαση να μοιραστεί την δική της προσωπική εμπειρία στα πλαίσια του ελληνικού κινήματος #MeToo.

Αρχικά, η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει για την δική της προσωπική εμπειρία. Όπως είπε στην εκπομπή:

«Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω την απόφαση να μιλήσω δημόσια και νομίζω πως δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Όταν όμως κοιτάζω τον γιο μου, τον Αναστάση και λέω ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και εκείνος τι σημαίνει αξιοπρέπεια και σεβασμός, όφειλα να αντιμετωπίσω και γω πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να τα μάθω στο παιδί μου»

Η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε, μάλιστα, πως επέλεξε να είναι παρούσα στο δικαστήριο καθημερινά γιατί ακριβώς αυτό ένιωθε και δήλωσε ότι μετά το κίνημα #ΜeToo αισθάνεται ότι η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει. Σε ό,τι αφορά την ίδια, αποκάλυψε ότι μετά την κατάθεσή της έχει αλλάξει όλη της η ζωή και δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

«Εύχομαι να ζω την κάθε ημέρα που περνάει και να είμαι παρούσα. Έχω δουλέψει πολύ στο να μην αναλώνομαι σε φόβους και αγωνίες» 

Η Λένα Δροσάκη αποκάλυψε, επίσης, ότι το κομμάτι της ψυχοθεραπείας την οποία κάνει εδώ και πολλά χρόνια, την έχει βοηθήσει πολύ. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Υπήρξαν πολλές φορές που είπα ότι θέλω να αλλάξω τη ζωή μου και όντως το έπραξα. Στα 26 μου για παράδειγμα συνειδητοποίησα ότι είχα αρχίσει να μπερδεύω την αλήθεια με το ψέμα μέσα μου»

Τέλος, η Λένα Δροσάκη μίλησε και για το κομμάτι της μητρότητας αναφέροντας ότι δεν ονειρευόταν ανέκαθεν να γίνει μητέρα. Ωστόσο, η γέννηση του γιου της Αναστάση είναι ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή της και δήλωσε πως:

«Ο γιος μου είναι το τυχερό μου αστέρι»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;