Κουτσούμπας: Πώς βγήκε η viral ατάκα «Αυτοί είστε»
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε μερικές αποκαλύψεις για τις viral ατάκες του.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/4) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Ανάμεσα σε όλα, ο κ. Κουτσούμπας πέρασε και σε μερικές αποκαλύψεις για τις viral ατάκες στη Βουλή  και το γνωστό σε όλους μας «Αυτοί είστε»!

Η ατάκα αυτή, που είχε πει παλαιότερα στη Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αποτελεί χωρίς αμφιβολία την πιο δημοφιλή ατάκα του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και έχει γίνει το απόλυτο viral, καθώς τη χρησιμοποιούμαι τόσο στην καθημερινότητά μας, αλλά τη βλέπουμε και σε διάφορα βιντεάκια.

Έτσι, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη συγκεκριμένη φράση κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή του ALPHA. Ο ίδιος αποκάλυψε την ιστορία πίσω από αυτή την ατάκα και είπε:

«Το εννοούσα για όλη την πολιτική τους, είναι μία έκφραση που χρησιμοποιώ και στην καθημερινή μου ζωή και μετά έγινε αυτό που έγινε. Το πήραν και έγινε πολύ γνωστό, viral»

Ο κ. Κουτσούμπας δε δίστασε να σχολιάσει και άλλες ατάκες του που έγραψαν ιστορίες όπως για τη «Λιβαδειά» και τα… «φυντάνια».

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;