MasterChef 7: Ο Πορφύρης και η Πωλίνα κοιμούνται χωρίς ρούχα κάτω από τα σκεπάσματα
MasterChef 7: Ο Πορφύρης και η Πωλίνα γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα, αλλά όχι στο ίδιο κρεβάτι.

Ένα νέο επεισόδιο MasterChef 7 προβλήθηκε χθες Πέμπτη (30/3) με το ξεκίνημα του επεισοδίου να μας δείχνει το δύσκολο ξύπνημα των παικτών και των παικτριών μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, αυτή τη φορά οι παίκτες και οι παίκτριες του μαγειρικού διαγωνισμού κλήθηκαν να σηκωθούν από τα κρεβάτια πριν καν το ρολόι δείξει 7:30 το πρωί, προκειμένου να υποδεχτούν στο σπίτι του MasterChef τους κριτές και το Νίκο Θωμά.

Έτσι, το τόσο πρωινό ξύπνημα ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, με αποτέλεσμα κάποιοι να «εκτεθούν» και να μην μπορούν εύκολα να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικότερα, όταν η Στέλλα Κατσέ μίλησε στην Πωλίνα Βετσίνοβα που κοιμόταν στο κρεβάτι από πάνω της, η ίδια αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

«Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις», είπε η παίκτρια του MasterChef.

Το ίδιο φαίνεται μάλιστα να έκανε και ο Γιώργος Πορφύρης. ο οποίος κοιμόταν επίσης γυμνός στο κρεβάτι του.

«Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά στην κάμερα.

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί», δήλωσε ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef, ενώ ο Πορφύρης πρόσθεσε στη συνέχεια με τη σειρά του:

 «Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολλή ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;