Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα η ηθοποιός μετά από μια viral δίκη
Το δικαστήριο έκρινε ότι ο 76χρονος που κατηγορούσε την ηθοποιό ήταν ο υπαίτιος του ατυχήματος και της επιδίκασε αποζημίωση 1 δολαρίου.

Αθώα έκρινε τη Γκουίνεθ Πάλτροου το δικαστήριο της Γιούτα για το ατύχημα με σκι που είχε το 2016, στο οποίο ενεπλάκη και ο άνθρωπος που την κατηγορούσε, ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον.

Μάλιστα, ο 76χρονος καλείται να πληρώσει αποζημίωση 1 δολαρίου – την οποία αξίωσε συμβολικά η πλευρά της ηθοποιού – καθώς και τα νομικά της έξοδα.

Η Πάλτροου ήταν εντελώς ανέκφραστη την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου. Στη συνέχεια, αποχώρησε αμέσως από τη δικαστική αίθουσα, αν και πρώτα έκανε μια στάση από τη μεριά που καθόταν ο Σάντερσον και του ευχήθηκε «να είναι καλά», με εκείνον να της απαντάει «σε ευχαριστώ αγαπητή μου».

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η 50χρονη σταρ ευχαρίστησε τον δικαστή και τους ενόρκους, γράφοντας πως «αισθάνθηκα ότι το να συναινέσω σε μια ψευδή αξίωση έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου».

Από τη μεριά του, ο κατήγορος χαρακτήρισε την ετυμηγορία του δικαστηρίου «απογοητευτική», υποστηρίζοντας ότι το γεγονός ότι η Πάλτροου είναι διάσημη τη βοήθησε να βγει νικήτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;