Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG έρχονται στην Ελλάδα τον Απρίλιο
Με νέα σχεδίαση και αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG για το 2023 θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην χώρα μας μέσα στον Απρίλιο. Η γκάμα των OLED τηλεοράσεων της LG για το 2023 περιλαμβάνει τις νέες αναβαθμισμένες σειρές OLED evo Z3, G3 και C3, που στηρίζονται στον βελτιωμένο ΑΙ επεξεργαστή Alpha έκτης γενιάς (α9 AI Processor Gen6). O εν λόγω επεξεργαστής χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ΑΙ Deep Learning της LG για να εξασφαλίσει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Χάρη στην τεχνολογία AI Picture Pro, προσφέρει βελτιωμένο upscaling για πιο καθαρές εικόνες, ενώ το νέο OLED Dynamic Tone Mapping Pro «χωρίζει» την εικόνα σε 20.000 μπλοκ, αναλύοντας το καθένα σε πραγματικό χρόνο ανιχνεύοντας τις πιο σκοτεινές και φωτεινές περιοχές βελτιστοποιώντας την εικόνα για την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή HDR. Επιπλέον, η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας HDR Expression Enhancer που εντοπίζει και βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (π.χ. πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή, δίνοντάς τους μια πιο ζωντανή ποιότητα με βελτιωμένη ευκρίνεια και βάθος.

Εκτός όμως από την βελτιστοποίηση της εικόνας, ο επεξεργαστής AI α9 Gen6 φροντίζει και για τον ήχο μέσω της τεχνολογίας AI Sound Pro της LG, η οποία παρέχει εικονικό ήχο surround 9.1.2 από τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων, συμπληρώνοντας ηχητικά μια υψηλών επιδόσεων κινηματογραφική εμπειρία. Φυσικά δεν λείπει η υποστήριξη για τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos και DTS:X, ενώ όλες οι φετινές τηλεοράσεις υποστηρίζουν την τεχνολο΄για WOW Orchestra, με τις τηλεοράσεις να συνεργάζονται με τις ηχόμπαρες της εταιρείας για να προσφέρουν ακόμα πιο δυνατό και καθηλωτικό ήχο, ενώ η τεχνολογία WOWCAST, επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση δύο συσκευών (σε επιλεγμένα μοντέλα).

Για σένα που είσαι gamer οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG, υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz και εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης, μόλις 0,1msec, διαθέτουν έως και τέσσερις θύρες HDMI 2.1 48Gbps, υποστηρίζουν FreeSync Premium, HDMI-VRR, HGiG και είναι G-Sync Compatible, ενώ μέσα από το Game Dashboard μπορείς να αλλάξεις εύκολα όλες τις ρυθμίσεις για την καλύτερη δυνατή εμπειρία gaming.

Βελτιωμένες όμως είναι και οι υπόλοιπες λειτουργίες χάρη στο αναβαθμισμένο WebOS, με το νέο All-New Home περιβάλλον εργασίας. Αυτό προσφέρει νέες Quick Card – Home Office, Gaming, Music, Sports – που παρουσιάζουν ομαδοποιημένες τις σχετικές λειτουργίες και εφαρμογές. Για παράδειγμα μέσα από την Home Office έχεις άμεση πρόσβαση στο Windows 365, από την Music Card στις δημοφιλέστερες μουσικές υπηρεσίες streaming και από την Sports Card, να βλέπεις ειδοποιήσεις για τις αγαπημένες σου αθλητικές διοργανώσεις.

Παράλληλα η λειτουργία AI Concierge, σου προσφέρει μία εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης εμφανίζοντάς σου επιλεγμένο περιεχόμενο βάσει της προηγούμενης χρήσης, ενώ σου προτείνει ρυθμίσεις και επιλογές για να προσαρμόσεις στα γούστα σου την εμπειρία θέασης και χρήσης. Επιπλέον η LG έχει φροντίσει ώστε οι τηλεοράσεις της να είναι πιο εύχρηστες και για ανθρώπους με αναπηρία. Με ένα παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού σίγασης στο LG Magic Remote, εμφανίζεται το μενού προσβασιμότητας, με την λειτουργία Learn TV Remote, που βοηθάει στην εκμάθηση των λειτουργιών του χειριστηρίου. Επιπλέον, βελτιώνοντας την προσβασιμότητα για τα άτομα με προβλήματα ακοής, η επιλογή Sign Language Zoom επιτρέπει την ρύθμιση του μεγέθους της περιοχής όπου εμφανίζεται στην οθόνη ο διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας, ενώ οι τηλεοράσεις της LG μπορούν να αναπαράγουν ήχο μέσω των ενσωματωμένων ηχείων τους και μιας συσκευής Bluetooth, όπως ένα ακουστικό βαρηκοΐας, ταυτόχρονα.

Τέλος, εκτός από τις νέες OLED τηλεοράσεις, η LG πρόσθεσε και νέες QNED τηλεοράσεις για το 2023. Αυτές οι premium τηλεοράσεις LCD, αξιοποιούν την τεχνολογία Quantum Dot NanoCell Color της εταιρείας για να παράγουν πλούσια, ακριβή και εξαιρετικά ζωντανά χρώματα. Εξοπλισμένες με την τεχνολογία QNED Million Grey Scale Block Dimming , οι νέες τηλεοράσεις QNED Mini LED είναι ικανές να παρέχουν αντίθεση και επίπεδα μαύρου που πλησιάζουν εκείνα των OLED. Έτσι, οι τηλεοράσεις Mini LED της LG για το 2023, προσφέρουν 64 φορές βελτιωμένη αντίθεση σε σχέση με προηγούμενη γενιά. Επιπλέον, οι νέες τηλεοράσεις QNED της εταιρείας έχουν λεπτότερο σχεδιασμό και ταιριάζουν καλύτερα με τις νέες soundbar της εταιρείας.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;