Η Levi's θέλει να χρησιμοποιήσει μοντέλα ρούχων που έχουν δημιουργηθεί από AI
Υπέγραψε συμφωνία με την ολλανδική Lalaland.ai

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας της με την ολλανδική Lalaland.ai, προχώρησε η Levi Strauss.

Η Lalaland.ai, είναι ένα ψηφιακό στούντιο μόδας που κατασκευάζει μοντέλα που δημιουργούνται από αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι τα AI μοντέλα, να συμπληρώσουν τα ανθρώπινα μοντέλα, αυξάνοντας τον αριθμό και την ποικιλία των μοντέλων για τα προϊόντα της εταιρείας, με βιώσιμο τρόπο.

«Ενώ η τεχνητή νοημοσύνη πιθανότατα δεν θα αντικαταστήσει ποτέ πλήρως τα ανθρώπινα μοντέλα για εμάς, είμαστε ενθουσιασμένοι για τις πιθανές δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει στην εμπειρία των καταναλωτών», δήλωσε η Δρ. Amy Gershkoff Bolles, επικεφαλής ψηφιακής στρατηγικής και αναδυόμενων τεχνολογιών στη Levi Strauss & Co. «Βλέπουμε τη μόδα και την τεχνολογία τόσο ως τέχνη όσο και ως επιστήμη και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Lalaland.ai, μια εταιρεία με τεχνολογία τόσο υψηλής ποιότητας που μπορεί να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το ταξίδι μας για μια πιο συμπεριληπτική εμπειρία πελάτη».

Όπως γράφει το σχετικό δελτίο τύπου, αυτή τη στιγμή όταν ψωνίζει κάποιος μέσα από το site ή την εφαρμογή της Levi’s, υπάρχει μόνο ένα μοντέλο για κάθε προϊόν. Η συνεργασία με την Lalaland.ai. θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσθέσει περισσότερα μοντέλα σε κάθε ρούχο, προκειμένου οι πελάτες να μπορούν να δουν τα ρούχα φορεμένα από μοντέλα που να ταιριάζουν στην ηλικία, στο μέγεθος στον τύπο σώματός τους, αποκτώντας έτσι μία πιο προσωπική και συμπεριληπτική εμπειρία αγοράς.

Οι αντιδράσεις πάντως στο twitter, μόνο θετικές δεν ήταν για αυτή την ανακοίνωση της εταιρείας, κατηγορώντας την ευθέως ότι αντί να προσλάβει περισσότερα μοντέλα για την παρουσίαση των ρούχων της, προτιμάει να παρουσιάσει ένα προσωπείο συμπεριληπτικότητας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Και όλο αυτό τη στιγμή που η εταιρεία, από την πανδημία και μετά, έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο πλάνο αναδιάρθρωσης, που περιλαμβάνει το κόψιμο εκατοντάδων θέσεων εργασίας, με τελικό στόχο την εξοικονόμηση $175-$200 εκατομμυρίων δολαρίων σε ετήσια βάση.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;