Το πρώτο AI πρακτορείο μοντέλων είναι γεγονός
«Προσλάβετε εικονικά μοντέλα και δημιουργήστε ένα εικονικό δίδυμο με ένα avatar που μοιάζει ακριβώς με εσάς.»

Ένας Ολλανδός προγραμματιστής δημιούργησε ένα στούντιο φωτογραφίας τεχνητής νοημοσύνης και ένα πρακτορείο μοντέλων που ονομάζεται Deep Agency. Mε 29 $ το μήνα, σας επιτρέπει να λαμβάνετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας σε διαφορετικά φόντο, καθώς και να δημιουργείτε εικόνες μοντέλων τεχνολογίας AI με βάση μια δεδομένη υπόδειξη.

«Προσλάβετε εικονικά μοντέλα και δημιουργήστε ένα εικονικό δίδυμο με ένα avatar που μοιάζει ακριβώς με εσάς. Ανεβάστε το φωτογραφικό σας παιχνίδι και πείτε αντίο στις παραδοσιακές φωτογραφήσεις», αναφέρεται στον ιστότοπο.

Σύμφωνα με τον δημιουργό, Danny Postma, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα μοντέλα AI που μετατρέπουν κείμενο σε εικόνες, δηλαδή μοντέλα όπως το DALL-E 2 και είναι διαθέσιμη παγκοσμίως. Στην πλατφόρμα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτογραφία σας επιλέγοντας μια πόζα για το μοντέλο και περιγράφοντας τι θέλετε να κάνει.

 

 

Ο Postma λέει στο Twitter ότι ο ιστότοπος είναι “σε φάση beta”. Μέχρι στιγμής, για να λειτουργήσει το μοντέλο, πρέπει να καθορίσετε την επιλογή “sks women” στο αίτημα, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπος δημιουργεί μόνο εικόνες γυναικών, εκτός εάν αγοράσετε μια συνδρομή επί πληρωμή, η οποία σας δίνει πρόσβαση σε τρία άλλα μοντέλα, ένα θηλυκό και δύο άνδρες, και σας επιτρέπει να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες για να δημιουργήσετε “τεχνητό διπλό”.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;