Jeremy Renner: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημά του με εκχιονιστικό μηχάνημα
Ο Jeremy Renner ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα στην πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Rennervations».

Τέσσερις μήνες μετά το ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα, ο Jeremy Renner φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός και ένας από τους πρώτους Avengers του MCU σχεδιάζει να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Rennervations».

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Disney+, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου, στο Regency Village Theatre του Λος ‘Αντζελες. Η μίνι σειρά ταξιδεύει τον ηθοποιό σε όλο τον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει στην επανασχεδίαση οχημάτων που έχουν αποσυρθεί ώστε να χρησιμοποιηθούν από διάφορες κοινότητες.

Ο Jeremy Renner είχε αναφέρει σε δήλωσή του:

«Βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι εδώ και πολλά χρόνια και ξεκίνησα στην κοινότητά μου κατασκευάζοντας οχήματα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάθη μου και αποτελεί κινητήρια δύναμη για την ανάρρωσή μου»

Σεναριακά με την βοήθεια διάσημων φίλων του όπως η Βανέσα Χάντγκενς, ο Άντονι Μακί, π Ρόρι Μίλικιν και ο Σεμπαστιάν Γιάτρα μετατρέπουν ένα τουριστικό λεωφορείο σε στούντιο ηχογράφησης, ή κάποιο άλλο σε φορητή μονάδα παροχής πόσιμου νερού. Η σειρά μεταφέρει τον Jeremy Renner από την πατρίδα του, το Ρίνο της Νεβάδα, στο Σικάγο του Ιλινόις, στο Κάβο Σαν Λούκας του Μεξικού και στο Ρατζαστάν της Ινδίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος ηθοποιός την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια στο ράντσο του, καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό του μηχάνημα.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τις τότε πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις, ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο ενημερώνοντας τους φανς του για την κατάσταση της υγείας του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;