Τζέρεμι Ρένερ: Περπατά ξανά, σχεδόν τρεις μήνες μετά το ατύχημα με εκχιονιστικό
Ο Τζέρεμι Ρένερ δείχνει ότι η ανάρρωσή του συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Ο Τζέρεμι Ρένερ δείχνει ότι η ανάρρωσή του συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε σε ατύχημα με εκχιονιστικό.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σταρ των ταινιών «Οι Εκδικητές» δημοσίευσε, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, βίντεο με τον εαυτό του να περπατάει σε μηχάνημα αντιβαρύτητας. Το μηχάνημα αυτό επιτρέπει στους χρήστες να περπατούν με λιγότερη πίεση στις αρθρώσεις και στους μύες του κάτω μέρους του σώματος.

Ο Τζ. Ρένερ επιβεβαίωσε ότι μπορούσε να κάνει κινήσεις χάρη στον διάδρομο. Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, έγραψε: «Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί και να αναρρώσει το σώμα μου».

Από την Πρωτοχρονιά, οπότε τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε, ο Ρένερ ενημερώνει τους θαυμαστές για την κατάσταση της υγείας του και για την ανάρρωσή του. Τον Φεβρουάριο δημοσίευσε στα σόσιαλ μίντια εικόνα του να χρησιμοποιεί συσκευές προσαρτημένες σε μηρό και γάμπα για να τον βοηθήσουν στη «μυϊκή δύναμη».

Ο ηθοποιός έσπασε συνολικά περισσότερα από 30 κόκαλα στο ατύχημα που είχε στη Νεβάδα. Σύμφωνα με τις αρχές, επέστρεφε στο όχημα, όταν αυτό ξεκίνησε να κατρακυλά τραβώντας τον από κάτω.

Στη συνέχεια, ανακοίνωση της αστυνομίας αποκάλυψε ότι το φρένο έκτακτης ανάγκης στο εκχιονιστικό δεν είχε πατηθεί σωστά προτού ο ηθοποιός βγει έξω, γεγονός που οδήγησε στο ατύχημα. Επιπλέον, ο Ρένερ είπε πως προσπάθησε να απομακρύνει τον ανιψιό του από το όχημα.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;