Jonathan Majors: «Εντελώς αθώος» για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας δηλώνει η δικηγόρος του
Η δικηγόρος του Jonathan Majors υποστηρίζει πως είναι «εντελώς αθώος» και δεν έχει σχέση με την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο ηθοποιός Jonathan Majors, ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood, συνελήφθη από τις Αρχές στη Νέα Υόρκη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Μετά τη σύλληψή του, ο δικηγόρος υπεράσπισης του ηθοποιού υποστηρίζει ότι ο είναι «εντελώς αθώος» και «αποδεδειγμένα το θύμα» της υπόθεσης.

Η δικηγόρος υπεράσπισης του Jonathan Majors, Priya Chaudhry, δήλωσε για τη σύλληψη του ηθοποιού και την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία πως:

«Ο Jonathan Majors είναι εντελώς αθώος και είναι αποδεδειγμένα θύμα του καβγά με μια γυναίκα που γνωρίζει. Συγκεντρώνουμε γρήγορα και παρουσιάζουμε στοιχεία στον Εισαγγελέα με την προσδοκία ότι όλες οι κατηγορίες θα αποσυρθούν άμεσα»

Η Chaudhry, στη δήλωσή της, συνεχίζει λέγοντας ότι υπάρχουν βίντεο από το όχημα όπου έλαβε χώρα το υποτιθέμενο περιστατικό, μαρτυρίες από τον οδηγό και τους θεατές και δύο γραπτές δηλώσεις από τη γυναίκα που αποκηρύσσει τους ισχυρισμούς. Όπως υποστηρίζει:

«Όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο κύριος Majors είναι εντελώς αθώος και δεν της επιτέθηκε καθόλου.

Δυστυχώς, αυτό το περιστατικό προέκυψε επειδή αυτή η γυναίκα περνούσε συναισθηματική κρίση, για την οποία μεταφέρθηκε χθες σε νοσοκομείο. Το NYPD καλείται να προβεί σε σύλληψη σε αυτές τις καταστάσεις, και αυτός είναι ο μόνος λόγος που συνελήφθη ο κ. Majors. Αναμένουμε αυτές οι κατηγορίες να αποσυρθούν σύντομα»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jonathanmajors_

Η δήλωση της Chaudhry παρέχει επιπρόσθετες πληροφορίες για το περιστατικό.

Από την πλευρά της, η αστυνομία στη Νέα Υόρκη είπε ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση του 911 σε διαμέρισμα της Τσέλσι. Ο Jonathan Majors, ο οποίος είναι 33 ετών, τέθηκε υπό κράτηση χωρίς επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις Αρχές, το άγνωστο θύμα, μια 30χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από «μικρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και τον λαιμό».

Η αστυνομική δήλωση απαριθμούσε τον στραγγαλισμό, την επίθεση και την παρενόχληση ως πιθανές κατηγορίες. Ωστόσο, ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες επίθεσης τρίτου βαθμού, απόπειρα επίθεσης σε τρίτο βαθμό, επιβαρυντική παρενόχληση σε δεύτερο βαθμό και παρενόχληση σε δεύτερο βαθμό. Κάθε μία από αυτές θεωρούνται ως πλημμελήματα ή έχουν μικρότερες επιβαρύνσεις.

Ένας εκπρόσωπος του Jonathan Majors αρνήθηκε τις κατηγορίες αυτές και σε δηλώσεις του στο Variety ανέφερε πως:

«Δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομά του και να το ξεκαθαρίσουμε αυτό»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jonathanmajors_

Ο Jonathan Majors είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο Hollywood και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εμφανιστεί σε μεγάλα blockbuster όπως το «Creed III» και το «Ant-Man and the Wasp: Quantumania». Μάλιστα, αναμένεται να είναι ο κεντρικός κακός του νέου μεγάλου Saga του MCU. Κάτι που δεν του δίνει μεγάλο χρονικό περιθώριο για να αθωωθεί, καθώς η Disney, αλλά και τα άλλα μεγάλα Hollywood κατακρίνουν άμεσα τέτοιες συμπεριφορές και περνούν σε αυστηρά μέτρα (όπως και πρέπει).

Φέτος, αναμενόταν να ήταν η χρονιά του ηθοποιού, ο οποίος μάλιστα έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στην ταινία «Magazine Dreams», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance.  Οι κριτικοί και όσοι είδαν την ταινία, θεωρούσαν ότι θα μπορούσε να του χαρίσει την πρώτη υποψηφιότητά του για Όσκαρ.

Μένει να δούμε αν οι καταγγελίες θα βγουν αληθείς και ποια θα είναι τα επόμενα βίντεο τόσο της Disney, όσο και του ίδιου.

Με πληροφορίες από Variety και Deadline

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;