Jonathan Majors: Συνελήφθη ο ηθοποιός μετά από καταγγελία 30χρονης
Ο γνωστός ηθοποιός, Jonathan Majors, συνελήφθη στη Νέα Υόρκη μετά από καταγγελία για βία εις βάρος μίας 30χρονης γυναίκας.

Ο ηθοποιός Jonathan Majors συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (25/03) στη Νέα Υόρκη μετά από καταγγελία για βίαιες πράξεις εις βάρος μίας 30χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με δήλωση από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, η γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η δήλωση αναφέρει πως η γυναίκα φέρει:

«Ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό»

Εκπρόσωπος του πρωταγωνιστή του ηθοποιού, που έχει πρωταγωνιστήσει στις πρόσφατες ταινίες «Ant-Man and The Wasp: Quantumania» και «Creed 3», δήλωσε πως ο Jonathan Majors αρνείται τις κατηγορίες. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Variety:

«Δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομά του και να διαλευκάνουμε το θέμα»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αρχές έλαβαν μία κλήση στις 11:14 π.μ. Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Από την προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένας 33χρονος άνδρας ενεπλάκη σε ενδοοικογενειακή διαμάχη με μια 30χρονη γυναίκα.

Το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό κράτηση τον 33χρονο χωρίς να προκληθεί επεισόδιο. Το θύμα έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής σε σταθερή κατάσταση»

Επιπλέον, η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για διάφορες πιθανές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων ο «στραγγαλισμός», η «επίθεση» και η «παρενόχληση».

Με πληροφορίες από το Variety

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;