Victor Vernicos: «Η Eurovision ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα»
Ο Victor Vernicos μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2023 και την ενασχόλησή του με τη μουσική.

Ο Victor Vernicos είναι ο 16χρονος καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και στην κάμερα του Happy Day για το πώς αισθάνεται που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον περιβόητο μουσικό διαγωνισμό.

«Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη πιο έτοιμοι καθημερινά. Έγραψα το τραγούδι μόνος μου, σε μία αγχώδη στιγμή της ζωής μου. Μετά από ενάμιση χρόνο το κατέθεσα για τη Eurovision. Το έγραψα σε δύο ημέρες. Ήθελα μέσα από το video clip να δείξω τη μοναξιά», είπε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos.

Έπειτα, ο Victor Vernicos πρόσθεσε:

«Η Eurovision ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα».

Επιπλέον, ο 16χρονος εξήγησε πώς ξεκίνησε το πιάνο σε ηλικία 4 ετών, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα θέλει να κάνει πριν πετάξει για Λίβερπουλ.

«Με είχε βάλει η μητέρα μου να κάνω μαθήματα, το αγάπησα κι έτσι συνέχισα», είπε για την ενασχόλησή του με τη μουσική και κατέληξε στα εξής:

«Θέλω να μιλήσω με την Έλενα Παπαρίζου που έφερε την πρωτιά, τον Σάκη Ρουβά και την Amanda από πέρυσι».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1