Loreen: Η νικήτρια της Eurovision είχε εμφανιστεί σε τάλεντ σόου 19 χρόνια πριν
Η Loreen, που θα εκπροσωπήσει ξανά τη Σουηδία στη Eurovision μετά τη νίκη της το 2012, είχε ξεκινήσει την καριέρα της από ένα γνωστό talent show.

Οι προετοιμασίες για τον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2023 είναι πυρετώδεις. Μάλιστα, μόλις την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η διαδικασία παρουσίασης των 37 υποψήφιων τραγουδιών που θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου στο Λίβερπουλ, ενώ τα στοιχήματα έχουν ήδη πάρει «φωτιά» με τη Loreen και τη Σουηδία να είναι ξανά ανάμεσα στα φαβορί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες σε όλη την Ευρώπη, το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση είναι και πάλι η Σουηδία, που φέτος εκπροσωπείται από την, ήδη μία φορά νικήτρια του διαγωνισμού, Loreen και το τραγούδι της «Tattoo». Η 39χρονη pop σταρ θα επιστρέψει στη σκηνή του διαγωνισμού, ενώ έχει ήδη εντυπωσιάσει τους eurofans για ακόμη μια φορά με τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία.

Πολλοί, όμως, δε γνωρίζουν πως η επιτυχημένη πορεία της νικήτριας της Eurovision 2012 ξεκίνησε από έναν γνωστό μουσικό διαγωνισμό, τον οποίο έχουμε δει και στην ελληνική εκδοχή του.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral, ένα βίντεο που δείχνει την μόλις 20 ετών τότε Loreen να λαμβάνει μέρος σε audition του σουηδικού Idol το 2004. Στην audition της επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «If I Ain’t Got You» της Alicia Keys. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες της και μπήκε στο τελικό line-up του show.

Στο Idol, η Loreen κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση. Με την μετέπειτα καριέρα της, απέδειξε πως η πρωτιά σε τέτοιου είδους εκπομπές δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;