Σχολείο στις ΗΠΑ απαγόρευσε ένα τραγούδι της Miley Cyrus και της Dolly Parton
Το τραγούδι «Rainbowland» των Miley Cyrus και Dolly Parton φαίνεται να είναι πολύ «σκανδαλώδες» για συναυλία σε Δημοτικό σχολείο στις ΗΠΑ.

Η Αμερικανική κοινωνία φαίνεται να κάνει αρκετά βήματα προς τα πίσω, καθώς μετά τα όσα έχουν γίνει με διάφορους νόμους και το γνωστό «Don’t Say Gay» της Φλόριντα, διευθυντές ενός δημοτικού σχολείου στο Ουισκόνσιν απαγόρευσαν σε μια τάξη να παρουσιάσει ένα τραγούδι των Miley Cyrus και Dolly Parton γιατί προωθούσε την αποδοχή της κοινότητας LGBTQAI+.

Οι μαθητές είχαν ετοιμάσει μια εκτέλεση του «Rainbowland» για την ανοιξιάτικη συναυλία του σχολείου του. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του σχολείου διέγραψαν το τραγούδι από το πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα.

Οι γονείς της περιοχής λένε ότι η απόφαση ελήφθη επειδή το τραγούδι ενθαρρύνει την αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Ο επιθεωρητής επιβεβαίωσε στο Fox6 ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι αφαίρεσαν το «Rainbowland» της Miley Cyrus και της Dolly Parton από τη συναυλία της πρώτης τάξης επειδή μπορεί να μην ήταν «κατάλληλο για την ηλικία και το επίπεδο ωριμότητας των μαθητών». Ο ίδιος, επίσης, επικαλέστηκε μία πολιτική του σχολικού συμβουλίου κατά της ανάδειξης αμφιλεγόμενων θεμάτων στις τάξεις.

Το τραγούδι της Miley Cyrus από το άλμπουμ της «Younger Now», το οποίο κυκλοφόρησε το 2017, λέει:

«Ας σκάψουμε όλοι βαθιά μέσα μας, ας παραμερίσουμε την κρίση και τον φόβο.

Ζώντας σε μια χώρα του ουράνιου τόξου, όπου εσύ και εγώ πηγαίνουμε χέρι-χέρι. Ω, θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι όλα αυτά είναι ωραία, όλος ο πόνος και το μίσος που συμβαίνουν εδώ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του Associated Press, ο συγκεκριμένος επιθεωρήτης έχει απαγορεύσει στο παρελθόν να εμφανίζονται ουράνια τόξα και σημαίες υπερηφάνειας στις τάξεις του σχολείου, ενώ έχει αναστείλει το έργο της σχολικής περιφέρειας για την ισότητα και τη διαφορετικότητα το 2021.

Εκπρόσωποι των δύο καλλιτεχνών δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το συμβάν.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;