Miley Cyrus: Το «Flowers» μόλις κατέρριψε ένα σημαντικό ρεκόρ στο Spotify
Το νέο τραγούδι της Miley Cyrus, «Flowers», γίνεται αυτό με τα περισσότερα streams την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο Spotify.

Η επιστροφή της Miley Cyrus με το νέο της τραγούδι «Flowers» φαίνεται να έχει κατακτήσει τις καρδιές των φανς και των απλών ακροατών, καθώς το τραγούδι καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και το TikTok έχει γεμίσει με βίντεο που το χρησιμοποιούν. Τώρα, το τραγούδι έγινε αυτό με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Το Spotify δημοσίευσε το ρεκόρ στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter με τη λεζάντα:

«Μπορεί να αγοράσει τα δικά της λουλούδια»

Με τη Miley Cyrus να απαντάει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό:

«Ευχαριστώ πολύ το @Spotify και τους καταπληκτικούς θαυμαστές μου»

Το «Flowers» έχει καταφέρει να σημειώσει μία εντυπωσιακή πορεία με κάθε ημέρα να ανεβάζει ακόμα περισσότερα τα streams του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το τραγούδι της Miley Cyrus αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή του Billboard Hot 100, όταν ανακοινωθεί το top 10 της λίστας την ερχόμενη Δευτέρα.

Το προηγούμενο ρεκόρ με τα περισσότερα streams την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο Spotify κατείχε το «Butter» των BTS.

Η Miley Cyrus κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι και το βίντεοκλιπ στις 12 Ιανουαρίου και μας δείχνει να ακολουθεί ένα διαφορετικό είδος μουσικής από το προηγούμενο άλμπουμ της «Plastic Hearts». Το «Flowers» αποτελεί την πρώτη γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει από το επερχόμενο άλμπουμ της «Endless Summer Vacation», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;