MasterChef 7: Ο νικητής του mystery box - Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChef 7: Ποιοι παίκτες είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες στο χθεσινό mystery box;

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που παρακολουθήσαμε χθες Δευτέρα (27/3) οι παίκτες και οι παίκτριες του διαγωνισμού ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη ένα mystery box. Σε αυτή τη δοκιμασία τα πλεονεκτήματα τα είχε ο Γιώργος Πορφύρης ως αρχηγός της ομάδας που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία.

Ο Πορφύρης επέλεξε να μη μαγειρέψει και να μη διεκδικήσει παράλληλα τα 1.000 ευρώ, ενώ παράλληλα ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη. Επιπλέον, είχε μπροστά του δύο κουτιά -ένα κόκκινο και ένα λευκό- και έπρεπε να μοιράσει τα κουτιά στους παίκτες και τις παίκτριες. Ωστόσο, έπρεπε να μειώσει τα υλικά σε έναν παίκτη και να δώσει σε έναν άλλον παίκτη και τα δύο υλικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έτσι, αποφάσισε να δώσει και τα δύο κουτιά στον Άγγελο, ενώ αφαίρεσε υλικά από το κουτί του Νίκου Μότο-Μότο, επειδή ήταν εκνευρισμένος από όσα είπε ο παίκτης κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ομαδικής δοκιμασίας. Με αυτό τον τρόπο δυσκόλεψε τον Μότο-Μότο, ο οποίος μαγείρεψε με τα μισά υλικά, όσο ο ίδιος βρισκόταν ήσυχος στον εξώστη και διάβαζε το βιβλίο του.

Ο Αλέξανδρος, ο Θοδωρής και ο Δημήτρης Μπέλλος που συμμετείχε για πρώτη φορά στο φετινό MasterChef σε mystery box είχαν τις καλύτερες προσπάθειες. Αν και οι κριτές είπαν πως δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν, αφού και οι τρεις είχαν πολύ καλές προσπάθειες, ο Θοδωρής αναδείχθηκε νικητής του mystery box. Έτσι, κέρδισε 1.000 ευρώ και τα πλεονεκτήματα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στον αντίποδα τις πιο αδύναμες προσπάθειες είχαν η Γιώτα, η Πωλίνα και ο Παύλος, οι οποίοι στο επόμενο επεισόδιο θα μαγειρέψουν και θα διαγωνιστούν, με σκοπό να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 7.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;