MasterChef 7 - Μαρία: «Δεν πίστευα ότι θα νικούσα τον Δημήτρη Μπέλλο»
MasterChef 7: Όσα δήλωσε η Μαρία Ματσούκαρου μετά την αποχώρησή της από το μαγειρικό διαγωνισμό.

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε την Τρίτη (21/3) η Μαρία Ματσούκαρου ήρθε αντιμέτωπη με τον «εισβολέα» Δημήτρη Μπέλλο. Η Μαρία έχασε σε αυτή τη μαγειρική «μονομαχία», με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οριστικά από το σπίτι του MasterChef.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη (23/3) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τη συμμετοχή της στο MasterChef 7 από την Κύπρο.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξανδρου και της Στέλλας εις βάρος του Πορφύρη και της Μαρίας Μπέη είπε:

«Ο Πορφύρης για να είμαι ειλικρινής είναι η “ψυχή” του διαγωνισμού για μένα. Είναι ένα άτομο που έχει χιούμορ, λέει πάρα πολλές ατάκες, είναι πανέξυπνος… Το ίδιο και η Μαρία. Όλα αυτά που λένε δεν ισχύουν. Καμία σχέση. Ο Πορφύυρης ήταν μέσα στην παρέα μας, τον στηρίζαμε, μας στήριζε. Το ίδιο και η Μαρία. Εξαιρετικοί χαρακτήρες. Είναι αυτό που δείχνει ο Πορφύρης, δεν είναι κάτι το διαφορετικό. Και η Μαρία το ίδιο».

Όσον αφορά το Δημήτρη Μπέλλο και την τελευταία φορά που μαγείρεψε στο πλατό είπε:

«Η προσπάθεια του Δημήτρη Μπέλλου ήταν πάρα πολύ καλή. Μιλάμε για έναν πάρα πολύ δυνατό μάγειρα. Δεν πίστευα ότι θα νικούσα τον Δημήτρη Μπέλλο, σε καμία περίπτωση. Είμαι θαυμάστρια του Μπέλλου και της Μαρίας. Απλά είπα ότι αφού είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύω γιατί να μην κάνω κάτι παραδοσικό, κάτι που μου έχουν μάθει η νονά μου, η γιαγια μου».

Επιπλέον, απαντώντας σε ερώτηση για το λόγο για τον οποίο ενημέρωσε τον Δημήτρη πως είναι ο Ηλίας στο διαγωνισμό, η ίδια απάντησε πως το έκανε για πλάκα, επειδή όλοι γνωρίζουν την κόντρα που είχαν στο MasterChef 4.

Τέλος, η Μαρία Ματσούκαρου έδωσε το δικό της top 4. Η ίδια βλέπει στον τελικό τον Πορφύρη, το Νίκο Τράκα, τη Μαρία και τον Ηλία, ενώ σε υποθετικό ερώτημα για το αν στην τελική δυάδα έφταναν η Στέλλα και ο Μότο-Μότο ποιος δεν θ ήθελε να κερδίσει η Μαρία είπε ότι… δεν τη νοιάζει!

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1