MasterChef 7: Νέα ομαδική που βάζει «φωτιές» - Οι τόνοι ανάμεσα σε παλιούς και νέους «ανεβαίνουν»
MasterChef 7: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του διαγωνισμού;

Μετά το επεισόδιο της Τρίτης (21/3), την επιστροφή του Δημήτρη Μπέλλου και το τηλεοπτικό reunion του με τη Μαρία Μπέη, με την οποία γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι στο MasterChef 4, έρχεται η νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef 7. Φαίνεται πως οι παίκτες και οι παίκτριες του διαγωνισμού είναι σαν καζάνι που βράζει και αυτό γίνεται αντιληπτό από το trailer.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε Πέμπτη (23/3) οι 17 παίκτες και παίκτριες του διαγωνισμού ετοιμάζονται να μαγειρέψουν για την Πυροσβεστική. Στο trailer ακούγεται ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας να προτείνει να χωριστούν οι ομάδες σε «παλιούς» δηλαδή στους «εισβολείς» και στους «νέους» δηλαδή στους φετινούς παίκτες και παίκτριες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ωστόσο, το Τεστ Δημιουργικότητας της Δευτέρας κέρδισε ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος έχει τα πλεονεκτήματα και παράλληλα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο χωρισμό των ομάδων. Στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας φαίνεται να λέει ότι πιστεύει πως όλοι ήθελα να το κάνουν κάποια στιγμή, αλλά κανείς δεν είχε τα κότσια να βγει να το πει. Επιπλέον, η Στέλλα φορώντας την κόκκινη ποδιά λέει στην κάμερα ότι για πρώτη φορά θα ήθελε να… χάσουν οι «Κόκκινοι».

Στο τέλος του trailer βλέπουμε κάποιους πυροσβέστες να σχολιάζουν τα πιάτα που δοκίμασαν με έναν να δηλώνει πως δεν του άρεσε το γλυκό, ενώ ένας άλλος βρήκε το γλυκό πάρα πολύ νόστιμο.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (23/3) στις 21:00 στο Star.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;