Ο George Tala αποκλειστικά στο neolaia.gr για το Survivor: «Είμαι έτοιμος να μπω στο All Star»
Ο George Tala μιλά αποκλειστικά στο neolaia.gr για το Survivor και όχι μόνο. Τι είπε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, τη δική του ιστορία τότε που είχε χρησιμοποιήσει κινητό, το αν θα ξανά έμπαινε στο παιχνίδι και πολλά άλλα. Μας μιλά για την ενασχόλησή του με το YouTube και το TikTok. Δείτε τις απαντήσεις που μας έδωσε στην #10 βιντεοσκοπημένη συνέντευξη σε συνεργασία με τη Digital Minds.

Ο George Tala ή κατά κόσμον Γιώργος Ταλάντσεβ είναι γνωστός για διάφορα: για τη συμμετοχή του στο Survivor, από το YouTube και πλέον και από το TikTok.

Τι είπε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, γιατί είχε χρησιμοποιήσει κινητό. Πώς σχολιάζει την περίπτωση Δαλάκα και Ασημίνας, αποκαλύπτει αν θα μπει ή όχι στο All Star, αναφέρει με ποιους παίκτες έχει φιλικές σχέσεις και ποιος θα ήθελε να κερδίσει φέτος.

Επίσης, μας μιλάει για την ενασχόλησή του στο YouTube και το TikTok. Ποια θετικά και ποια αρνητικά βρίσκει στην κάθε πλατφόρμα, ποια προτιμάει και γιατί χαρακτηρίζει το YouTube ως νέα τηλεόραση; Τα ευτράπελα που του έχουν τύχει κατά τη δημιουργία βίντεο και ποιους γνωστούς content creators του εξωτερικού θαυμάζει;

Τι ετοιμάζει για το μέλλον; Ο ίδιος λέει πως θέλει να φτιάξει το καλύτερο YouTube κανάλι στη χώρα, ενώ αποκαλύπτει πως ετοιμάζει κάτι “τρελό” που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά και ένα merch!

Το neolaia.gr, σε συνεργασία με τη Digital Minds, παρουσιάζει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη με τον George Tala.

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη με τον creator στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε ακόμη:

Powered by
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;