Maestro: Παπακαλιάτης, Νία Βαρντάλος, Μαρία Μενούνος και ο CEO του Netflix γιορτάζουν την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς
Παρεάκι πιο τρελό κι από το δικό σου.

Το «Maestro» ή «Maestro in Blue», όπως είναι το όνομα με το οποίο κάνει καριέρα στο εξωτερικό η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτηπροστέθηκε προσφάτως στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix και φαίνεται ότι από τις πρώτες κιόλας ημέρες έχει μεγάλη απήχηση στο διεθνές κοινό.

Είχε προηγηθεί η πρεμιέρα της σειράς στο ελληνικό και το κυπριακό Netflix, όπου η ανταπόκριση ήταν -σχεδόν- αναμενόμενη, αφενός μετά την απήχηση που είχε όταν προβλήθηκε στο Mega και αφετέρου επειδή ήταν η πρώτη ελληνόφωνη σειρά που μπήκε στον κατάλογο της streaming πλατφόρμα.

Το «Maestro in Blue», λοιπόν, φιγουράρει στο παγκόσμιο top 10 του Netflix και ζήσαμε κάτι αρκετά πρωτόγνωρο, όταν ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντας σύμβουλος στο Netflix, Τεντ Σαράντος προσκάλεσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε δείπνο στο Λος Άντζελες, με αφορμή τις πρώτες μέρες παγκόσμιας προβολής, αλλά και την επιτυχία της σειράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Συγκεκριμένα, σε μία εικόνα που αναρτήθηκε από τον ίδιο το Χριστόφορο Παπακαλιάτης είδαμε όλους τους brand ambassadors του ελληνισμού να ποζάρουν για τα «μάτια» του Maestro, αν και πρακτικά κανείς δε συμμετείχε στη σειρά. Στην εικόνα είδαμε το δημιουργό και πρωταγωνιστή, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον Τεντ Σαράντος, αλλά και το Τζον Στάμος, τη Νία Βαρντάλος και τη Μαρία Μενούνος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Φυσικά η φάση ολοκληρώθηκε με ένα πλουσιοπάροχο δείπνο, από το οποίο δε θα μπορούσε να απουσιάζει η χωριάτικη, όπως βλέπουμε στις υπόλοιπες εικόνες που εμφανώς ενθουσιασμένος μοιράστηκε με το κοινό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φαίνεται πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος και με το δίκιο του, αφού η σειρά σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειράμπήκε «με το καλημέρα σας» στην παγκόσμια και βρέθηκε στην 6η θέση στην Ιταλία, στην 5η θέση στην Τουρκία και στην 4η θέση στη Μάλτα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;